2777
2789
عنوان

شوهرم به همکار خانمش پیام میده

315 بازدید | 12 پست

بچه ها شوهرم یه چند وقته با همکار خانمش گرم گرفته

هر روز که میاد خونه گوشیش رو چک میکنم میبینم به هم پیام دادن، در مورد کارشون هست ها ولی خب لحنشون باهم صمیمیه 

و اینکه شوهرم پاک میکنه پیامارو از گوشیش، من از سطل زباله میرم میخونم ولی به روش نمیارم

تا حالا چندبارم بهش گفتم دوست ندارم، گفته باشه، هی هر شب میپرسم پیام ندادی، حرف نزدی میگه نه در صورتی که خودم میبینم

امروز به روش آوردم و گفتم تا زمانی که میخای به اینکار ادامه بدی با من حرف نزن

خیلی عصبانی بودم، خواست بغلم بکنه سرش داد زدم که به من دست نزن و حلش دادم عقب

بعدم از خونه رفت بیرون، الانم اومده تو اتاقه انگار طلبکاره 

چیکار کنم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز

اشتباه کردی که داد زدی حلش دادی عقب،  بهترین زمانی که میتونسی رامش کنی همون موقه ای بود که میخاس بغلت کنه،  میرفتی بغلش با لحن ناراحت نه اینکه داد بزنی یا توهین کنی،  میگفتی عزیزم من تو و زندگیمونو دوس دارم اگه تودت جای من بودی عصبانی نمیشدی؟  مطمعن باش اونم توضیح میداد.  

شوهرتو تو چنگت بگیر گرگ زیاده،  بهش محبت کن سیرش کن سمت کسی نتونه بره،  شماره اون زنه رو بردار یه جا نگه دار،  اگه دیدی با حرف زدن و زبون خوش بازم به کارش ادامه میده،  به کسی که ازش حرف شنوی داره،  مثلا یکی از اعضای خانوادش این مسئله. رو بگو،  اگه دیدی خانوادش اهمیت ندادن،  از پیاما و تماس ها اسکرین شات بگیر ببر کافی نت پرینت بگیره ازشون،  بعد شکایت کن ازش،  اینجوری. به خودش میاد

من واقعا تحمل این موضوع از توانم خارجه بگین چیکار کنم؟ برام مهم نباشه؟ نمیشه خب همش بخام بهش گی ...

مثلا چحوری پیاماشون صمیمیه؟

پیام کاری واجب هست یا اونا بهونه هست لاس بزنن ؟