2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

138 بازدید | 4 پست

بچه ها من تغیر رشته ایم شناختی از درس های انسانی و اساتیدش ندارم از بین این اساتید کدوم بهتره

فنون= توکلی, یکتا, قاضی

عربی=شاهرودی,تاجبخش,واعظی,فلاح

فلسفه ومنطق=فروغی نیا,بهادر

جامعه=اثباتی,بیگدلی

اقتصاد و روان=بهشتی,خاکساری

من ندیدم ولی عربی میگن فلاح خوبه اسی ازین حمایت کن لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11681271/لطفا-حمایت-کنید-ازمون-رد-دادیم-هرروز-یه-تصمیم-جدید

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

هرچی خودت با کتاب بخونی و تست بزنی واست بهتره

ولی مثلا فلسفه و منطق فروغی خوبه چون فلسفه باید اول بفهمیش و خودش مفهومی و سخته 

عربی فلاح خوبه ولی سعی کن با کتاب مهرو ماه بخونی هم تست زیاد داره هم درسنامش خوبه

اگه کتاب خواستی بخری منابع خودم خیلی عالین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی خودت با کتاب بخونی و تست بزنی واست بهتره ولی مثلا فلسفه و منطق فروغی خوبه چون فلسفه باید اول ب ...

میشه منابع تمام کتاباتون رو لطف کنین بگین، من تجربی بودم میخوام انسانی کنکور بدم

میشه منابع تمام کتاباتون رو لطف کنین بگین، من تجربی بودم میخوام انسانی کنکور بدم

واسه عربی و فلسفه و فنون کتاب مهرو ماه داشتم

واسه درسنامه فلسفه کتاب درسی و بعضی وقتا کتاب خیلی سبز که ۴۲ زدمش کنکورو

واسه روانشناسی مشاوران داشتم و ۵۷ زدم

اقتصاد مشاوران داشتم ولی فکر کنم اگه واسش فیلم ببینی بهتره چون من خودم ۴۲ زدمش همه هی میگفتن فیلم بهشتیو نگاه میکردی

ریاضی خیلی سبز