2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک گرون بودن و نخریدن گوشت

1173 بازدید | 99 پست

من موندم چرا همه به بیچاره گفتن چطور نمیشه با هفده تومن گوشت خرید

عزیزم من خودم مثل همین خانم هستم مگه فقط دو تومن گوشت هست

به خدا اونقدر گرونی شده که اصلا نمیشه رفت سمت گوشت

قبضا یه طرف،بیماری،خرده زیرا به قدری گرون شدن که اصلا آدم میمونه

اونایی هم که میگم با حقوق کمتر راحت دارن زندگی میکنن،حتما از طرف خانواده حمایت میشه،مثلا هفته ای چند روز مهمانی هستن خونه پدر مادرشون

اگر کسی هر روز خونه باشه و تعدادشان ۴نفرم باشه با سی تومنم نمیشه زندگی کرد

فقط خواستم بگم الان همه سفره خونشون خالی شده

مثلاً منی که هر ماه گوشت راحت میخریدم الان دست و دلم میلرزه،اونیکه راحت یخوالشو پر میکرد الان نمیتونه و همش داره قناعت می‌کنه

خدا فقط باید معجزه کنه تا نجات پیدا کنیم

کی جرات داره زن بگیره خدایی.شام عروسی خودش یه معضله

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همینطوره واقعا 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
انصافا مرغ و گوشت خریدش سخت شده  من نصف کارتم خالی میشه هروقت میرم بخرم   دیگه سعی می ...

اآخه اونا هم گرون شدن

الان قارچ کلی گرونه

حتی کاهو

حتی سیب زمینی

به خدا میوه که دیگه افتضاحه

ببین من مادرم هر ۲ماه میخره و‌ میرسه 

چطور دونفر نمیتونن بخرن مگ میشع ۵تومن گوشت بزاریم ۱تومن مرغ 

بقیش میرسع

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

بیخیال نمیتونه یعنی ۵۰۰ هزار بده گوشت بخره؟ تاپیکاش همه راجب تتو و خرید انلاین و رنگ مو هست اونوقت چ ...

دقیقا

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901