2777
2789

با مربیت باید صحبت کنی پودر وی خوبه کراتین بهت میده ممکنه قرصم بده

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بستگی داره که چقدر بخوای خرج کنی و چه نتیجه ای بخوای بگیری. اگه می خوای عضله سازی کنی شک نکن که کراتین، پروتئین وی می تونه خیلی کمک کنه. ولی اگه یه محصولی می خوای که هم پروتئین باشه و هم کراتین، می تونی از گینر استفاده کنی ولی حواست باشه که از جای معتبر مثل داروخانه خرید کنی. من یکی از سایتایی که شنیدم از دبی مکمل اورجینال وارد میکنه وب سایت وب سایت سم 7 شاپ که یه نگاهی بهش بنداز. ولی بازم میگم که از جای معتبر مکمل بخر.

سلام . بهترین مکمل برای عضله سازی پروتئین وی هست . البته کراتین هم در کنارش مکمل خیلی خوبه ولی پروتئین به نظرم در اولویت . هم میتونید از پروتئین های لبنی استفاده کنید هم پروتئین های هیدرولیزه شده حیوانی مثل بیف پروتئین ها که توش کراتین هم داره و خیلی عالیه . من خودم از پارس ماسِل خرید میکنم . مکملاشون اصل و اورجینال. تازه مربیشون هم مشاوره رایگان میده . برنامه تمرینی رایگان هم فرستاد برام . از تو خود سایتشون هم همیشه میشه چت کرد.

آخه باید دید مکمل برای چی میخوای؟ برای چربی سوزی یا تقویت و حجم دهی عضلات؟ من از سایت مکمل حامد خرید میکنم هم قیمتاش خوبه هم محصولاتش سر بزن ویژگی و مشخصات محصولاتو بخون بعد ببین کدوم به کارت میاد یا از خودشون بپرس 

من همیشه برای خرید مکمل‌های بدنسازی بین برندها و فروشگاه‌ها سردرگم بودم، ولی از وقتی با روفیت آشنا شدم، دیگه خیالم راحته. هم اصالت کالا تضمینیه، هم مشاوره تخصصی دارن. تا الان چند بار Whey و BCAA گرفتم، عالی بوده.

ضروری ترین مکمل به نظرم کراتینه که قیمتش خوبه واقا
خود من از برند ایرانی استفاده نمیکنم رفته بودم داروخانه برند ترک رو خریدم واقا اشغال بود
بعد تو گوگل سرچ کردم و سایت سم سون رو دیدم یه دونه ازش کراتین ماسل تک گرفتم واقا حرف نداااااشت تست کردم اورجینال هم بود
به نظرم اگر میخواید مکمل مصرف کنید برند خارجی خیلی بهتره

ضروری ترین مکمل به نظرم کراتینه که قیمتش خوبه واقا خود من از برند ایرانی استفاده نمیکنم رفته بودم دا ...

اره این دوستمون که اخرین نفره گفته بودن سم سون منم اعتماد کردم از اونجا گرفتم دمت گرم واقا هم اصل بود چون تست کردم بارکد رو اسکن کردم دگ از این به بعد از همینجا میگیرم چون واقا ریسکه از جای دگ ادم بخاد بگیره

ضروری ترین مکمل به نظرم کراتینه که قیمتش خوبه واقا خود من از برند ایرانی استفاده نمیکنم رفته بودم دا ...

سلام توروخدا سوال منم جواب بده من‌گینر مکسس خریدم ۷ تومن از کجا بدونم اصله؟ بعد چجوریه خوبه؟ مارک‌خوبیه

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙