2777
2789

ما داشتیم ولی حوصله دهن به دهن شدن ندارم.یه بار به دو نفرشون تدکر دادم فحش دادن.منم گفتم واگذارتون‌به بالا سری به بدترین شکل ابروشون رفت و اصلا فکر نمیکردم از دستشون راحت بشم ولی یهو گورشونو گم کردن به خاطر ابروریزیشون

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مااا 

اصلا نمیشه بهشون چیزی گفت والا آبرو براشون مهم نیس ما هم خیلی خانواده آرومیم شنیدن حرفشونم برامون اذیت کننده س ، فاضلاب و فضولات مرغاشون را میریزن تو کوچه اونم مرکز شهرررر

محله قبلی خیلییی اذیتمون میکردن ولی اینجا هیچ خبری نیس همشون مهربون...

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

همسایه بد داریم هر چی تذکر دادیم آدم نشد به صابخونه گفتیم خفش کرد رفته رو سایلنت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
حالا رفتن؟

ن ولی تو پارکینگ جلو در میزاشت ماشینشو کرم زیاد میریخت مام زنگ زدیم پلیس بعدشم  سگ محلشون کردیم الان فقط ماشینو بهمون میچسبونه خیلی کارا میکرد برق قط میکرد اسناسور و کرکره رو وقتی میرسیدیم خاموش میکرد وخیلی کارای دیگه

ن ولی تو پارکینگ جلو در میزاشت ماشینشو کرم زیاد میریخت مام زنگ زدیم پلیس بعدشم  سگ محلشون کردیم ...

خدا ازشون نگذره.این آدما مریض و زخمی هستن.بقیه رو هم میخوان زخمی کنن

معلوم نی اینا چه جون کندنی دارن دم مردن چه جوابی هم قراره اون دنیا پس بدن

الهی همونجور که عذاب میدن همسایه رو عذاب بکشن 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉