2789
عنوان

واین ویروس جدید

466 بازدید | 23 پست

از پنجشنبه یکم احساس کوفتگی میکردم،از شب جمعه گلاب به روتون افتادم به اسهال،سر معدهم هم درد میکنه،سرم از درد داشت مترکید،از غذا خوردن افتادم،پیش دکتر رفتم دارو وامپول دادش،بازم خوب  نشدم ،امروز شوهرم  دیگه جنازمو واداشت برد بیمارستان،،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از پنج شنبه ۳ صبح با سرگیجه خیلی خیلی شدید شروع شد و بعدش یه مرتبه استراغ و اسهال

وبعد ۱۲ ساعت کامل خوب شدم بغیر سرگیجه کم و سنگینی سر و احساس سیری و احساس ضعف توو دست و پاهام

یعنی رمق نداشتم راه برم

بعد ۲ روز  که حالم داشت بهتر میشد علایم سرماخوردگی اضافه شد 

کوفتگی بدن و خارش و درد گلو ‌ و عطسه و آبریزش کم بینی

بعد با این حال خونمون مهمون هم اومده

هر چی گفتم حالم بده گفتن مسموم شدی چیزی نیست و اومدن

بعد من با دوتا ماسک دارم خفه میشم که نگیرن یه موقع 

آخه بچه کوچیک و بیمار زمینه ای دارن

منو دخترم از دیروز صبح استفراغ و معده درد داشتیم .خودم بدنم یخ کرد و انگار وزنه وصل بود بهم قرص سرماخوردگی خوردم خوب شد

من خودم دکتر رفتم بخاطر پسرم که یکسالشه.دخترم میترسه نیومد دارو دادم خداروشکر بهتر شده امروز.امروزم از صبح شوهرم میگف بدتش درد میکرده و سرگیجه داشته

منو دخترم از دیروز صبح استفراغ و معده درد داشتیم .خودم بدنم یخ کرد و انگار وزنه وصل بود بهم قرص سرما ...

پس هر کی یه علائمی داره 

من اونقدر سرم گیج میرفت گفت خدایا حتما تو غذای من روان گردان یا توهم زا ریختن

پس هر کی یه علائمی داره  من اونقدر سرم گیج میرفت گفت خدایا حتما تو غذای من روان گردان یا توهم ...

حتما

چون شوهرم میگف سرم شدید گیج میرفت نتونستم بیام خونه ترسیدم تصادف کنم .چند روز پیشام دلدرد و اسهال داشته