2777
2789
عنوان

دلم خونه از دست شوهرم ..

522 بازدید | 17 پست

چون خونه نبودم لباسشو بشورم بهم میگه ایشالا تا محرم دیگه بابات نباشه ... عمر و جوونیم پای این نفهم حروم شد هیچ وقت سعی در خوشحالی من ندارع همیشه ناراحتم میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 چطوری سریع میاد ذهنتون چی بگین

من خیلی زود جواب میدم

یبار با یکی دعوام شد گف ببین میام کو،نتو سفره میکنما

گفتم فعلا غذا حاضر نیست ،حاضر شد صدات میکنم بیای سر سفره 😂😂😂😂

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
وای وای بزن تو دهنش چطور جرات میکنه همچین حرفی به بابات بزنه بخدا من بودم دق میکردم 

منم دارم دق میکنم اشکام بند نمیاد ولی چکار کنم کسی که خر مگه میشه آدمش کرد 

بابات چیکار کنه این وسط خاک بر سر همچین مردایی

بخدا انقدرهم به شوهرم محبت میکنن احترامشو دارن ولی این کثافت اصلا در چشم نداره حتی من اجازه ندارم ی شب خانوادمو بیارم خونم یدونه برادر دارم ک کلا با اون قهره 

[QUOTE=303418506]خب چرا موندی؟![/QUOTE صدبار تاحالا ب طلاق فکر کردم به خاطر این اخلاقاش ولی دل و جرئ ...

برید مشاور یا خودت بشین آروم و با محبت باهاش صحبت کن بگو از کاراش ناراحت میشی

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤

لباس شویی مون خرابه هر روز دارم تو گرما با دست لباس می شورم قدر لباس شویی وشوهراتون رو بدونین ،منم لباساش رو نشستم نمی تونم دستم درد میکنه تواین تابستون هر روز لباس جمع میشه بادست می شورم درک نمی کنه هر روز کلی غر می زنه