2777
2789
عنوان

جلسه مشاوره رایگان، نذر ابا عبداله

392 بازدید | 37 پست

هر کسی در عشق ابراز ارادت می کند

تا نفس دارد حسین (ع) از او حمایت می کند

دوستای خوب نی نی سایت 

نذر کردم تا ۴۸ ام هر روز یک جلسه رایگان مشاوره برگزار کنم.

دوستانی که تمایل دارند در خدمتشون باشم لطفا اول اطلاعات زیر رو بخونید اگه مناسب شما بود پیام بدید، سپاسگزارم 

چارچوب جلسات : 

جلسات به صورت انلاین برگزار میشه 

جلسات یک ساعته است 

اگه دوستی موضوعش نیاز به جلسات بیشتر داشت و ظرفیت رایگان باقی مونده باشه ، بقیه جلساتشم تا سه جلسه رایگان خواهد بود 

الویت هم بر اساس ثبت نام هست 

اگه فکر میکنید از دوستاتون به این جلسات نیاز دارن بهشون اطلاع بدید که تو ثوابش شریک باشیم 

نحوه ثبت نام: 

۱_لطفا پیام بدید، 

۲_ موضوعی که میخواهید تو جلسه روش کارکنید رو در یک یا دوجمله بگید 

۳_ روز و ساعت مناسب خودتون رو بفرمائید 

ساعت ها را از ۱۵ به بعد انتخاب کنید . 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری میکنم متاسفانه نمیتوتم بهتون پیام بدم

من براتون پیام فرستادم ، لطفا چک کنید

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

دوستان من بعد ساعت ۱۰ شب میام و بر اساس ترتیب وقت هاتون رو ثبت میکنم 

با اجازه الان باید برم 

دوستان من بعد ساعت ۱۰ شب میام و بر اساس ترتیب وقت هاتون رو ثبت میکنم 

با اجازه الان باید برم 

من میخوام😭😭حالم خیلی بده ترو خدا اظطراری برا من بزار

لطفا پیام بده تا هماهنگ کنیم

میشه الان باهاتون حرف بزنم

درخواستت رو قبول کردم ، پیام بده یه ساعتی رو هماهنگ کنیم