2777
2789
عنوان

دلمه

107 بازدید | 14 پست

جایی از ایران هست که دلمه برگ مو رو پر آب درست کنه؟؟😑🥲‌

تا جایی که یادمه دلمه مزش به ته دیگشه😋

مادرشوهر من دلمه درست کرده بود صدلیتر آب داشت بولله🤢

یعنی آش

همچین خودشون میخوردن بعد من گفتم من اینجور نمیخورم ی جور منو نگاه کردن انگار اولین بارشونه میشنون😵‍💫😵‍💫

آخ دلم دلمه خاست

دلمه های مامانم عالیه:/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای عروس 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

با دلمه ته دیگه

من برگ میندازم ته قابلمه ولی پر اب نمیکنم اخرش بی اب میشه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
سوای عروس بودنم آشپزیش افتضاحه🤣🤣🤣 

منم دل خوشی از مادرشوهر......... ندارم ولی آشپزیش معرکس البته وحشتتتناک اصراف میکنه منکه دلم به درد میاد از اون حجم دور ریز غذا چه حین پخت و چه بعد از پخت بالاخره فرهنگامون متفاوته باید بپذیریم

منم دل خوشی از مادرشوهر......... ندارم ولی آشپزیش معرکس البته وحشتتتناک اصراف میکنه منکه دلم به درد ...

حداقل با آشپزیش جبران کرده، این نه کاملا بدون علاقه آشپزی میکنه