2777
2789

سونوت خوبه دیگه 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مشکل ایجاد میکنه؟ پریودم نامنظم بود رفتم سونو

سندروم تخمدان پلی کیستیک و ناباروری

برای باروری برات مشکل ایجاد می‌کنه

به نظرم از الان دنبال درمان باش❤️‍🔥

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
سندروم تخمدان پلی کیستیک و ناباروری برای باروری برات مشکل ایجاد می‌کنه به نظرم از الان دنبال درمان ...

ای بابا💔

مرسی عزیزم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

تنبلی تخمدان داری،چندسیکل رفتی بشدت ضخامت رحمت کمه.هیچ‌فولی بالغی هم نبود

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
تنبلی تخمدان داری،چندسیکل رفتی بشدت ضخامت رحمت کمه.هیچ‌فولی بالغی هم نبود

نمیفهمم یعنی چی عزیزم واضح تر توضیح مزدی

فول بالغ چیه

سه ماه بود پریود نمیشدم

نمیفهمم یعنی چی عزیزم واضح تر توضیح مزدی فول بالغ چیه سه ماه بود پریود نمیشدم

همون که میشه تخمک برای باردار شدن،برای سه ماه پریود نشدن این ضحامت رحم خیلی کمه،حتما برو دکتر درمان کن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
همون که میشه تخمک برای باردار شدن،برای سه ماه پریود نشدن این ضحامت رحم خیلی کمه،حتما برو دکتر درمان ...

مجردم

باشه حتما💔

چاقی میتونه علتش باشه؟

ضخامت رحم رو توضیح مزدید یکم بی زحمت

مجردم باشه حتما💔 چاقی میتونه علتش باشه؟ ضخامت رحم رو توضیح مزدید یکم بی زحمت

صددرصد.با ورزش همه چی درست میشه گلم.پیاده روی کن حتما.ضخامت رحم یعنی همون دیواره رحم که موقع پریودی ریزش میکنه،ومیشه همون خونریزی پریود.نزدیک پریودی و موقعی که ی نفر پریود نشه ضخامت زیاد میشه چون دیواره نریخته تا۱۴ هم میره،بعد با ریزشش(پریود) کم میشه و باز دوباره دیواره تشکیل میشه تا پریود بعدی. این ۴بدرد تایم پریود میخوره که دیواره ریخته.وضخامت کم شده.