2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بپرس عزیزم

سلام عزیزم

من میخوام وزنمو اضافه کنم تقریبا ده کیلو استعداد چاقی هم ندارم

بنظرت چقدر طول میکشه با بدنسازی؟

واسِه کسی کِه اَزارتِفاع بِتَرسِه بالارَفتَن یِ اِشتِباهِ مَحضِه♥️🕊
بپرس عزیزم

من دیروز واسه اولین بار رفتم باشگاه و جلسه اولم بود بدنسازی رو هم انتخاب کردم من میخوام که بدنم سفت بشه و لیفت و اینکه ۴۸ کیلو ام با قد ۱۶۵ ولی پاهام پره زیاد دوست ندارم حالا دیروز که ورزش واسه بزرگ شدن باسن رفتم حس میکنم پاهام بزرگ شده میخوام بدونم بخاطر شوک دستگاه هاست؟ 

سلام عزیزم من میخوام وزنمو اضافه کنم تقریبا ده کیلو استعداد چاقی هم ندارم بنظرت چقدر طول میکشه با ...

دیروز مربیم بهم گفت اگر ژنتیک و تغذیه خوبی داشته باشی میتونی به اندام دلخواه زودتر برسی

بلی

من دیروز واسه اولین بار رفتم باشگاه و جلسه اولم بود بدنسازی رو هم انتخاب کردم من میخوام که بدنم سفت بشه و لیفت و اینکه ۴۸ کیلو ام با قد ۱۶۵ ولی پاهام پره زیاد دوست ندارم حالا دیروز که ورزش واسه بزرگ شدن باسن رفتم حس میکنم پاهام بزرگ شده میخوام بدونم بخاطر شوک دستگاه هاست؟ 

چی بگم معمولا چند جلسه ای باید بگذره تا تغییر کنی  ولی خب با بدن سازی اگر قدرتی کار کنی میشه چ ...

من نمیخوام چاق شم میخوام اسلیم و عضله ای باشم ولی خب پاهام پرههه اذیتم میکنه