2777
2789
عنوان

تجربه های من از شیمی درمانی مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 69765 بازدید | 167 پست
الحمدالله الهی که زودتر روند درمان رو شروع کنند و بهترین نتیجه رو بگیرندخیلی ممنونتم وقت گذاشتی و تا ...

ان‌شاءالله با دعای شما...

خواهش میکنم بزرگوارید

الهی که پدر بزرگوار شما هم خیلی سریع روند درمان رو شروع کنند و سلامتی کاملشون رو به دست بیارند.

از خدای بزرگ میخوام همه بیمارا شفا پیدا کنن.عزیزم مامان منم ۳ سال پیش دچار سرطان پستان شدن و۴ جلسه قبل از جراحی شیمی درمانی شدن خیلی دوران سختی بود حالت تهوع نداشتن ولی هرچیزی رو هم نمیتونستن بخورن ومیگفتن که مزه خیلی بدی میدن غذاها.سیرابی گوسفند خیلی خوبه برای این افراد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدای بزرگ میخوام همه بیمارا شفا پیدا کنن.عزیزم مامان منم ۳ سال پیش دچار سرطان پستان شدن و۴ جلسه ق ...

خدا سلامتی بده ان شاء الله 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

پدر من ۸ ماهه شیمی درمانی میشهممنونم از دعای قشنگت

عزیزم میتونم بپرسم پدرتون توی این هشت ماه، چقدر شرایطشون تغییر کرده؟

قبل از شیمی درمان چطور شرایطی داشتند و الان چطور شرایطی دارند؟؟؟

عزیزم میتونم بپرسم پدرتون توی این هشت ماه، چقدر شرایطشون تغییر کرده؟قبل از شیمی درمان چطور شرایطی دا ...

پدرم اوایلش فقط سرفه داشت و علامت دیگه ای نداشت

البته متاستییک سارکوم پا هست

تا جلسه ۳۲ بسیار عالی بود،کلا حواسم به تغذیه و ... هست

اما ۲ هفته هست که یکم سرفه داره،بااینکه تازه اسکن داده و دکتر میگه شرایطش به مراتب بهتره از اوایل هست

فردا به امید خدا میرم پیس دکترش

اب هویج و اب سیب خیلی خوبه براشون

پدرم اوایلش فقط سرفه داشت و علامت دیگه ای نداشتالبته متاستییک سارکوم پا هستتا جلسه ۳۲ بسیار عالی بود ...

ان‌شاءالله سلامتی کاملشون رو خیلی زود به دست بیارند.

بله ما هم از نظر تغذیه هر چیزی که پرس و جو کردیم و گفتند خوبه داریم می‌دیم میخوره.

ان‌شاءالله که جواب بده.

مثل آب هویج و آب سیب که شما هم فرمودید

مثل آب چغندر

یه گیاهی به اسم دَه‍َک

ژل رویال و عسل

بادوم و مغز هسته‌ی زرد آلو 

گوشت بلدرچین و کبک و جوجه خروس

و خیلی چیزای دیگه...