2777
2789
عنوان

عفونت وپریودی

69 بازدید | 6 پست

سلام دوستان..

من ماه پیش عفونت قارچی داشتم بدون علائم بوددکترهم بهم پمادوقرص دادامادرحین مصرفش عفونت باکتریایی هم گرفتم رنگ ترشحاتم زردشددکتربهم آزیتروومترانیدازول دادکه هنوز دوره مصرفم پریودشدم.الان9روزازشروع پریودم گذشته ومن هنوزپاک نشدم یعنی رنگ ترشحاتم قهوه ای روشن هست.معمولا بعدازخونریزی پریودیم ترشحات قهوه ای پررنگ دارم بعدشم کم کم روشن میشه وسفید ودرنهایت پاک میشم اماهمش 7روزبوده امااین سری روز9ام هستم وترشحاتم سفیدنشده نگرانم ..کسی بوده مثل من؟درضمن دکتربهم قرص سیبل هم داددرحال مصرفم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قارچی رنگش سفیده درسته؟ولی من روز۹پریودیم هستم رنگ ترشحاتم قهوه ای روشنه

قارچی باعث خارش میشه فک کنم من اینجوری بودم دو سه پوره دارو مصرف کردم رفع میشد دوباره باز میومد الان اون صابونه مشکلم. حل کرد

قارچی باعث خارش میشه فک کنم من اینجوری بودم دو سه پوره دارو مصرف کردم رفع میشد دوباره باز میومد الان ...

من خارش وسوزش ندارم رفتم دکترمعاینه کردگفت قارچی هست که بهم داروداد.اماالان نمیتونم این ترشحاتی قهو ای رنگی که دارم برای پریودیمه یاعفونتمه که این رنگی شد؟

ازکجاخریدید داروخونه؟