2777
2789
عنوان

چقد بعضیا بی ادبن واقعا

192 بازدید | 14 پست

ی حرفی میزنی با بددهنی جواب میدن بنظرتون مشکل از خانوادس و تربیت نشده ان یا تخت تاثیر شرایط محیطی هستن؟

شما باشین با آدم بد دهن و بی ادب حرف می‌زنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از خانواده س 

بهترین جواب حساب نکردنه 

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

کسی که بددهنه هیچ ارزشی توی جامعه نداره

خودت اگه با دوتا ادم روبرو بشی یکی مودب یکی ادب و بددهن روی کدوم حساب میکنی؟کارتو به کدوم میسپاری؟

کسایی که زیاد فحش میدن و بی‌احترامی میکنن فکر میکنن کارشون پیش میره اما در اصل توسط جامعه کنار گذاشته میشن. پس بهتره واسه ادمی که هیچ ارزشی نداره اعصاب خودتو خرد نکنی

وای من دلم میخواد طرفو بزنم ولی دهن به دهن تا جایی که بشه سعی میکنم نشم

من اوایل جوری بودم ک جواب نمیدادم ولی دیدم هم یادم میمونه و بیشتر ناراحت میشم و ضمن اینکه کسی ک بد دهنه بره با خونواده خودش بد حرف بزنه

حقی نداره ب بقیه توهین کنه

ب همین خاطر دیگ جواب میدم😁

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
کسی که بددهنه هیچ ارزشی توی جامعه نداره خودت اگه با دوتا ادم روبرو بشی یکی مودب یکی ادب و بددهن روی ...

واقعنم همینطوره

حتی بعضیا فکر میکنن قلدر میشن شاخ میشن با این کار زشتشون