2777
2789
عنوان

کسایی که حیوون خونگی دارننن بیانن

129 بازدید | 27 پست

دیروز هم همیچین تاپیکی گذاشتم کسی نیومد

شما که حیوون خونگی دارین چطور پدرومادر رو راضی کردین؟

من خیلی از حیوونا رو داشتم ولی از وقتی یادم میاد سگ میخواستم  ولی   راضی نبودن

فکر کنم از یک سالگی😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سگ کثیف کاری داره اگه حیاط دارین باز یه چیزی درضمن شلوغ وپرسروصداهست اگه میخوای از گربه شروع کن فقط ...

کجاش کثیف کاری داره! من سگ دارم نژاد مالتیز خیلیم ارومه و دسشویی شم میره روی پد 

ماده ها آروم و مهربونن و سگ بیشتر احساس آرامش میده استرس آدمو کم میکنه 

اگر ندارین هم نظر بگین)بجز  اینکه یه دفعه بیارم و  اسرار کنم و عکس و اینا ازشون نشون بدم

من اردک میخاستم رفتک هریدم یه بچه اردک اومدم گفتم از تو کال پیداش کردم با هزااررر قسم 😐😂

ولی چون بچه بود منو ب جای مامانش اشتبا گرفته بود بیچارم کرده بود فقططططط باید بهم میچسبید میخوابید جای نرم براش درست کردیم نمیخوابید میومد میچسبید بهم میخوابید یک ساعت دو ساعت منم خیلی اذیت میشدم شب تا صب همش بیدار میشدم فک میکردم لهش کردم تو خواب دادمش رف

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
کجاش کثیف کاری داره! من سگ دارم نژاد مالتیز خیلیم ارومه و دسشویی شم میره روی پد  ماده ها آروم ...

من گربه داشتم سگ نداشتم تاحالا ولی کسایی که دارن میگن بازیگوشه البته سگ دوست دارم هرجاببینم بغل میکنم  

من الان سگ دارم وقتی سگم مرد خیلی خالم بد بود خیلی و مامانم گفت نمیزارم دیگه نمیخوان حالت بدتر شه منم گفنم باشه رفتم بکی دیگه اوردم الان مامانم داره با سگم صحبت میکنه و درد و دل میکنه:) 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا