2777
2789

بچها کسی رو‌میشناسین قرص وارفارین مصرف کنه خونریزی یا سکته کرده باشه 

یا دراز مدت ازین قرص مصرف کرده باشه و هیچ مشکلی براش پیش نیومده باشه 

خیلی میترسم سکته یا خونریزی مغزی نکنم 😔زندگی برام جهنم شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرمن سکته مغزی کرد بعدشش دکتر براش نوشت ک دیگه سکته نکنه . وارفارین خون رو رقیق می کنه ک سکته نکنی ...

عزیزم من مشکل قلبی دارم و باید وارفارین تا اخر عمرم بخورم هر هفته هم ازمایش پی تی میدم برا دوز وارفارین ولی خب چون با خیلی از چیزا تداخل داره میترسم برا خونریزی یا سکته 

مامانتون خوب شده بعد سکته یا خدایی نکرده ؟

مادرمن سکته مغزی کرد بعدشش دکتر براش نوشت ک دیگه سکته نکنه . وارفارین خون رو رقیق می کنه ک سکته نکنی ...

مادرتون چن ساله وارفارین میخورن بعدش مشکلی براشون پیش نیومده ؟

عزیزم من مشکل قلبی دارم و باید وارفارین تا اخر عمرم بخورم هر هفته هم ازمایش پی تی میدم برا دوز وارفا ...

دوساله مصرف می کنه و خداروشکر خوبه . نترس وارفارین دوز قوی آ اس آ هست .خودم قبل بارداری میخوردم چند ماه

دوساله مصرف می کنه و خداروشکر خوبه . نترس وارفارین دوز قوی آ اس آ هست .خودم قبل بارداری میخوردم چند ...

خداروشکر میگن با خوراکیا و داروها تداخل دلره کم و زیادش میکنه مصرف زیاد وارفارین باعث خونریزی هرجایی از بدن میشه من از خونریزی مغزی میترسم و فلج شدن برام عذاب شده 

مامانتون سکته مغزی کرد الان کامل خوب شده راه میره حرف میزنه ؟ چن سالشونه

بله کامل کامل خوب شد . موقع سکته یه طرف بدن سنگین شد و راه رفتن براش سخت بود .۵۷سالشونه

والا غذا اینام ک همه چی میخوره تو این دوسال هم از لحاظ خونریزی و سایر عوارض هنوز ک مشکلی براش پیش نیومده خداروشکر

کلا نمیتونم حتی تاپیکای خودمو ببینم نمیدونم چی شده ،

سلام عزیزم، فک کنم سوالت راجع به وارفارینه ،  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بابای من ده ماهه وارفارین مصرف میکنه...اوایل دو هفته یکبار میرفت ازمایش برا دوز وارفارین ، الان دیر ب دیرتر میره ، شکرخدا مشکلی نداره 

فقط ازمایش میدی دیگه.. سبزی و گوشت قرمز مصرف نمیکنه 

مگر مجبور بشه ، روغن نباتی هم اصلا، غذاهاش با روغن کنجد و زیتونه ...خودشم دیگه عادت کرده ب این تغذیه 

خداروشکر میگن با خوراکیا و داروها تداخل دلره کم و زیادش میکنه مصرف زیاد وارفارین باعث خونریزی هرجایی ...

نگران نباش اینقدر عزیزم ، دوزش ک مشخص باشه مشکلی پیش نمیاد، فقط زخم شه جاییت چون خون رقیقه جلوشو باید زودتر بگیری همین ، 

کلا نمیتونم حتی تاپیکای خودمو ببینم نمیدونم چی شده ، سلام عزیزم، فک کنم سوالت راجع به وارفارینه ، & ...

مرسی عزیزم فدای شما ان شالله هیچوقت مشکل نداشته باشه پدرعزیزتون 

یعنی سبزی هیچ‌وقت ؟کلم و کاهو و چایی و میوه چی ؟اره روغنم من باید کنجد مصرف کنم والا سخته رژیمش☹️