2777
2789
عنوان

پسزم همبازی نداره دوسالشه بچه دار بشم؟یا حیوون خونگی بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش بازی کنه هم خودمم عاشق حیواناتم❤

ممکنه حیوون اذیت بشه

مخصوصا گربه که تخس و مغروره خودم ۳ تا دارم فک نکنم با پسرتت اوخت پیدا کنه

سگم دردسر یاد بدی جیششو و پارس نکنه و اینا داره

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش

اونوقت اون حیوون چطوری میخواد خواسته و حرف بچتو بدونه؟میخواد چطوری باهاش بازی کنه؟؟بس کنید تو رو خدا.بچه کمبود محبت میگیره با این کارتون.یه رفیق و هم بازی براش بیارید گناه داره به خدا.اخرش که چی؟اون بالاخره حق داره خواهر یا برادر داشته باشه

من دخترم۳سالشه عادت داره فقط با منو باباش بازی میکنه، از صبح تا شب با هم سرگرمیم خیلی خسته میشم ولی ناخواسته باردار شدم.همه میگن نی نی که بیاد خیلی با هم سرگرم میشن وابستگیشم کمتر میشه

والا شما یکیش هم حوصله ندارید خسته شدید بچه دوم میخوای چیکار؟! حیوون هم پیشنهاد نمیکنم چون اونم یه رسیدگی میخواد ممکنه یهو از اونم خسته شید ولش کنید حیوون بیچاره آسیب بیینه

یکم تحمل من ۳ سالگی بذارش مهد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

واقعا برات فرقی نمیکنه که پرسیدی حیوون یا بچه؟؟؟

ینی از نظر تو اینا یکسانن؟؟؟؟

ینی از نظرت اشکال نداره یه حیوون نجس بشه همبازی بچت؟؟؟؟ 

خدایا ما داریم به کجا میریم؟؟؟؟؟؟؟؟

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

ببرش مهد عزیزم .

اگه کلا دیگه نمیخوای بچه بیاری که هیچ 

ولی اگه میگی این بزرگ شه بعدا میارم که خیلی اشتباهه الان بیاری باهم همبازی میشن مخصوصا اگه هم جنس هم باشن که عالی من دوتا پسر دارم فاصله ۵ سال .الان خداروشکر راضیم ولی میگم کاش زودتر دومیو می‌آوردم. الان بازی هاشونو مثل همه .

راحتم