2777
2789
عنوان

پسزم همبازی نداره دوسالشه بچه دار بشم؟یا حیوون خونگی بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 107 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم میگم سگ بهتره چون داداشم سگ داره پسرم خیلی باهاش بازی میکنه بدو بدو میکنن قایم باشک بازی میکنن ...

شما که همش درمورد نظرات حیوانات جواب دادی یعنی مطمئنی که میخوای حیوون بیاری دیگه چرا تاپیک میزنی؟؟بالای ۱۰ نفر گفتن حیوون برای بچت خوب نیست اما شما اهمیت نمی‌دی و حرف خودتونو میزنید .پس لطفاً الکی وقت دیگران هم نگیرید وقتی تصمیمتونو گرفتید

شما که همش درمورد نظرات حیوانات جواب دادی یعنی مطمئنی که میخوای حیوون بیاری دیگه چرا تاپیک میزنی؟؟با ...

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
بخاطر همبازی بچه؟ نکن تو رو خدا  چند ساعت در هفته ببرش مهد

چندسالگی فرستادید؟

خب پس چرا من هعی میخام بفرستمش همه میگن وای نفرستیاااا کوچیکه گناه داره بزار بزرگتر بشه سنش حساسع

پسرمن ک تنهااااترینه توشهر غریب هیچ همبااااازی تا حالا نداشته تو پارک وقتی میبرمش بچه کوچیک میبینه بدوووو میره بغلشون میکنه محکم ومیگ آجی .داداش.

اصلا توانایی بچه دوم ندارم هم مالی هم جسمی و روحی داغونم.

چندسالگی فرستادید؟ خب پس چرا من هعی میخام بفرستمش همه میگن وای نفرستیاااا کوچیکه گناه داره بزار بزر ...

از دوسالگی میونی بفرستی 

مثلا بگی دو سه ساعت میاد خودت هم باشی یا اینکه حتما به پرسنل بسپاری زیاد مواظبش باشن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
میگم اخه میخوام سگ بگیرم  خونمون چهار خوابه هست یک اتاقشو برای نماز درست کردم چون شوهرم نماز م ...

این دیگه یه داستانه جدا 

کسی که سگ نگه میداره با فلسفه نجاست کنار اومده 

سگ همه جای خانه میره و مطمئن باش از سر کنجکاوی تو اتاق نمازم میره 

حیاط نداری؟

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
اونوقت اون حیوون چطوری میخواد خواسته و حرف بچتو بدونه؟میخواد چطوری باهاش بازی کنه؟؟بس کنید تو رو خدا ...

نمیتونم بچه بیارم واقعا سختمه همینم اوردم دوبار میخواست بیفته😭

عزیزم بچه هایی که با حیوون بزرگ میشن . روی ناخوادگاهشون تاثیر میزاره.و یسری خلقیاتشون مثل حیونا میشه. 

نمیتونن دیگه با ادما راحت ارتباط برقرار کنن. 

حتی روی ضریب هوشی بچه تاثیر منفی میزاره . برای کودکان اتیسم که بودن با حیونا سمِ.

هرچقققدر هم واکسن بزنید اخرش توی بدنشون میکروبی به اسم هیداتیک هست که اگه وارد بدن بچه بشه دچار بیماریهای مختلف میشه. یه سرچ کنید بخونید در موردش. 

من دخترم۳سالشه عادت داره فقط با منو باباش بازی میکنه، از صبح تا شب با هم سرگرمیم خیلی خسته میشم ولی ...

خدابچه ی خوشگل و سالم بده بهت ❤

بچه من صب بیدار میشه مامان بابا کو بابا بیاد بابا نیست گاهی شوهرم بچرو میبره سرکار😂