2777
2789

میخاد تورو بگیره واسش

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه من موندم 😂 من هنوز فنچ هستم ۱۹ سالمه بابا

منطق مامان بزرگا همینه

این زنای قدیمی نگاهشون به حلال مشکلات و چوب جادوعه.
"ازدواج کن مشکلات هورمونیت درست بشه."
''ازدواج کنی پریودت درداش کمتر میشه''
''عمل لازم نیس ازدواج کنی سینه هات بزرگ میشن''
''مکمل و باشگاه چرا؟ ازدواج کن وزنت زیاد میشه''
''مشکلت با جوش و پوستت فقط تا قبل ازدواجه''

منطق مامان بزرگا همینه این زنای قدیمی نگاهشون به حلال مشکلات و چوب جادوعه. "ازدواج کن مشکلات هورمون ...

نه اتفاقا خیلی خوبه این مامان بزرگم از بچگی خیلی منو دوست داشت هنوزم داره خیلی هم مدرنه حتی میگه دیر ازدواج کن لذت ببر از زندگی.  این حرفاش تناقض داره واسه این میگم