2777
2789

صبر نکن بخر

منم الان دارم میخرم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان محرمه پایینه بعدش میره بالا

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩‍👧‍👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩‍⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔
برا فروش چی؟ فرصت بدیه؟ یا خوبه؟

ن اگه مجبور نیستی ی ماه دیگه صبر کن

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩‍👧‍👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩‍⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔
یکم مجبورم ولی  نمیدونم چه کنم  بفروشم یا صبر کنم

قراره بره بالا اگه میتونی صبر کن

شما چی میخواین بخرین به نظرتون با 10ت میشه یه انگشتر نمادار خرید یا دست دوم 

به نظرم میشه ثخودم انگشتر گم میکنم نمیخرم☹️

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.