2777
2789
عنوان

کنکور

126 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه!

میشه لطفا تجربیات تون رو در اختیارم بذارین ؟

من ورودی دهم تجربی ام 

چطوری این یه سالو بخونم که بتونم حداقل پیراپزشکی بیارم ؟چه کتابایی بخرم ؟

تو کل این چندسال نمراتم خیلی خوب بوده و ادم درس خونی ام

تازه میری دهم ؟

و داری از اول ب پیراپزشکی فک میکنی؟؟؟؟؟

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

عزیزم بیا اینجا پی وی بهم پیام بده راهنماییت میکنم

کلیک کن روی متن

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کلاس دهمی ؟ یا امسال کنکور داری؟

بنظرم اگه واقعا میخوای موفق شی تا میتونی  تست بزن و آزمون برو و با سوالات آشنا شو ریززز ترین نکاتو هم بخون و هیچیو با خودت نگو این ک نمیاد 

چرا هدفت پیرا پزشکیه؟ به پزشکی فکر کن تا تلاشت مطلوب بشه

فقط چیزایی که خودم بهشون رسیدم میگم:

به حرف اونایی که میگن سال آخرو بخون گوش نکن و از همین الان تلاش کن

مطمئن باش تست زیاد و آزمون خیلی بهت کمک می‌کنه

از الآن بخونی پیراپزشکی که سهله دارو و دندون و پزشکی هم میتونی بیاری👌

دلی که رحمه زخمه💔

بهترین توصیه برات اینکه عزیزم

خیلی از اونایی که دهم به پزشکی فکر کردم و براش درس خواندن تهش رفتن پیرا .خیلی اشتباهه که از الان داری به چنین چیزی فکر میکنی ‌ همیشه بهترین بخواه تا حداقل به متوسط برسی

خب به پیرا پزشکی علاقه دارم نمیتونم برم چیزی رو بخونم که دوست ندارم 

اها اگ علاقه داری ک عالی 

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇