2777
2789
عنوان

بچه ی لجباز و همیشه گریان

74 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من یه دختر 2و نیم ساله دارم که برای اینکه حرفش رو به کرسی بنشونه فقط گریه میکنه و تا وقتی که کاری رو که خواسته انجام ندیم فقط گریه میکنه و جیغ میکشه دیگه خسته شدیم از دستش

تا جایی که پدرش عصبانی میشه و کتکش میزنه یا باید اونو ببرم بیرون خونه تا گریه کنه چون پدرش سرش درد میگیره و باید با اونم دعوا داشته باشم

به هیچ عنوان با گریه به خواسته هاش تن ندید

والا انقدر جیغ میکشه که مجبور میشیم که به حرفش گوش بدیم

حتی دخترم رو به حرف میگیرم که حواسش پرت بشه یا عروسکی چیزی براش میارم برای اینکه یادش بره که چی میخواسته

اما اصلا یادش نمیره و انقدر جیغ میکشه و گریه میکنه  که یا کتک میخوره یا میخوابه

بعضی وقتا هم که دیگه تحملم تموم میشه میبرمش میزارم تو اتاق خواب درش رو میبندم و میگم هرچقدر می خوای گریه کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا اگه کسی راه حلی داره کمک کنه دیگه نمیدونم که چیکارکنم که آروم بشه

من دخترم وقتی گریه میکنه اصلا جوابشو نمیدم میگم تا زمانی ک گریه کنی اصلا صداتو نمیشنوم و نمیدونم چی داری میگی.دیگه کم کم آروم میشه

لطفا اگه کسی راه حلی داره کمک کنه دیگه نمیدونم که چیکارکنم که آروم بشه

بغلش کن ، بهش محبت کن ...نوازش ، ماساژ ...البته نه همون موقع ، وقتی که حالش خوبه ....بزار عادت کنه به محبتت وبعد بتونی از راه همون محبت باهاش همکلام شی و یادش بدی که بعضی وقتها کمی صبر کنه

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

اگه بخوایی کتکش بزنی ، به همون کتک عادت می‌کنه و همیشه این چرخه تکرار میشه 

شما که اینقدر باوجدان و دنبال آگاهی هستید لطفاً روشت رو تغییر بده ...بعد این سن و سالی نداره ، دنبال استقلال هست و دوست داره ببینه برای شما مهم هست ...به سه سالگی برسه بهتر میشه و بعد از اون بزرگتر هم که بشه ، بهتر هم میشه ...صبوری کن خواهشا ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم