2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم خیلی پایینه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 39 پست
چیزای گرمی زیاد نخور جای جوشتو دست نزن تو حموم با آب سرد بشور برو صابون مخصوصشو بخر

بهتر میشه؟

آخه الان ۳-۴ ساله اینطوریه 

البته تا کوچیکتر بودم خیلی بهش ور می‌رفتم برا همین زیاد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم از همسن و سالام همچین مشکلی ندارن  نمی‌دونم چرا من باید اینطوری باشم

درمان کن خب جانم

میتونی دکتر پوست بری 

والا تو تولد دیدم طرف بدنش صاف نبوده جوش داشته بازم لباس باز پوشیده

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
به مامانم میگم برم میگه دکترم بری تهش پماد میده

خب همون پماد هم شاید خودش خوبش کنه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
متوجه نیستی عزیزم بعضی چیزارو با اینکه خیلی یه موضوع سادس اینقد تو سرت میزنن که دیگه بیزار میشی😞

وای دقیقا 

امیدوارم واسه اون دوستمون که این حرفو زدن همچین مشکلی پیش نیاد 

اول بپذیر که بدن هیچکس بی نقص نیست؛تو همین استخرم بری هیکلای متفاوت و مشکلات مختلف میبینی. ولی برای جای جوشت، منم نوجوون بودم همینطور بود بازوهام و به شدت لک و جای جوش داشتم حتی دکترم رفتم گفت چون کندی جوشاتو جاش میمونه و هیچجوره خوب نمیشه. یه مدت روغن بادام شیرین میزدم مداوم و ماساژ میدادم به مرور زمان رفع شدن.

ولی یه چکاپ هم بده شاید مشکل داخلی داری که به صورت جوش خودشو نشون میده.تغذیه ت رو هم عوض کن.با تیغ کند شیو نکن اصلا. و کلا به جای ژیلت از روشای دیگه استفاده کن

وای خوش به حالت  من اصلاً نمی‌تونم  برا همین خونه نشین شدم  مامانمم کلی باهام حرف ...

عزیزم اعتماد به نفس یه چیز ذاتیه و احساسیه که به خودت داری

من برات مثال میزنم 

باشگاه و من از سیزده سالگی شروع کردم اون موقع اجازه نداشتم موهای دست و پام و بزنم و با همون شورتک و نیم تنه با موهای دست و پا میرفتم باشگاه و اصلا هم برام مهم نبود که دیگران چی میگن

هیکلمم به سنم بیشتر بود فکر میکردن مثلا ۱۷ ۱۸ سالمه 

در حالی که دوستای من اون موقع برای یه تار رو دستشون از خجالت اب میشدن و نمیتونستن حرف بزنن 

میدونی همیشه با خودم چی میگفتم 

میگفتم که تو این همه تلاش کردی اعتماد به نفس به دست اوردی قرار نیست با مو و جوش و لباس و این چرت و پرتا از دستش بدی 

اعتماد به نفس با ارزش تر از ایناست 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اول بپذیر که بدن هیچکس بی نقص نیست؛تو همین استخرم بری هیکلای متفاوت و مشکلات مختلف میبینی. ولی برای ...

من فقط ژیلت به دستم کشیدم بعضی وقتا اونم تا آرنجم 

اینم تست می‌کنم ببینم چی میشه

عزیزم اعتماد به نفس یه چیز ذاتیه و احساسیه که به خودت داری من برات مثال میزنم  باشگاه و من از ...

منم پارسال دقیقا با همین وضعیت میرفتم کلاس شنا با دوستام 

خیلی عم آدم پرمویی هستم 

کمرمم که پر جوش 

نمی‌دونم چجوری روم می‌شد برم 

ای کاش یه زره از اون اعتماد به نفس و الان داشتم