2777
2789
عنوان

لیزر

174 بازدید | 20 پست

دوستان ببخشیدیه سوال داشتم من میخام برم لیزرموهای بدن امانمیدونم چن روزقبل بایداصلاح کامل کنم همین ک میگن دسگاهافرق دارن ینی چون هزینش کمتره ازجاهای دیگ ممکنه نتیجه نگیرم 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه  اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند
۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه  اپ ...

عزیزم من گنبدیم ینی مسیرم اونورانیس بازم مرسی 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بیکینی رو میتونی کامل شیو کنی؟  منم میرم لیزر با الکس اما بیکینی از ترس اینکه چون نمیتونم ...

منم نمیتونم ..چطوری آخه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

اسی بیکینی رو میتونی کامل شیو کنی؟  منم میرم لیزر با الکس اما بیکینی از ترس اینکه چون نمیتونم ...

منم کامل میرم امانمیدونم نتیجه میگیرم یانه عروسیم نزدیکه واس همین عجله دارم

سلام عزیزم

روز قبل هر جایی که میخوای لیزر کنی رو شیو کن

بعد لیزر هم تا دو هفته اصلا شیو رو انجام نده تا نتیجه بهتری بگیری

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
سلام عزیزم روز قبل هر جایی که میخوای لیزر کنی رو شیو کن بعد لیزر هم تا دو هفته اصلا شیو رو انجام ن ...

تادوهفته،امابمن گفتن تا۵روز

من بعدازظهر میرم لیزر اما صب میرم شیو میکنم دستگاه الکس هست تا الان خیلی راضی بودم زیربغل و بیکینی میرم که دیگه ماهی یکبار فقط واسه لیزر شیو میکنم

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

منم کامل میرم امانمیدونم نتیجه میگیرم یانه عروسیم نزدیکه واس همین عجله دارم

حدود ده جلسه زمان میبره تا نتیجه بگیری

یعنی حدود ۱۰ ماه پشت سر هم باید بری

بعد هر دوماه میری شارژ

بعدش هر ۶ ماه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
تادوهفته،امابمن گفتن تا۵روز

باید تا دو هفته اصلا شیو نکنی

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰