2777
2789
عنوان

بالا بردن یک پیج

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشاور چجوری گرفتن؟ همینکه رو به رشد باشه عالیه

عزیزم شمتا از این کاربر خبر دارین راجب فروش لباس و ادمین ها فروش تو تلگرام ازشون سوال دارم ترو خدا اگه انلاین میشی بهم بگو این کاربر اسمشون بدجور نییاز به یه درامد دارم برا درمان بیماریام و.. 

nahal91_

میخوام ایدی اون  هدمینا که  به وهسطه اونا لباس میفروشه رو بگیرم ترو خدا کمکم کنن ترو خدا اگه چیزی میدونی 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

عزیزم شمتا از این کاربر خبر دارین راجب فروش لباس و ادمین ها فروش تو تلگرام ازشون سوال دارم ترو خدا ا ...

سلام عزیزم 

خدا سلامتی بده بهتون انشالله

این کاربر جواب سوال منو دادن؟

یک دوست قدیمی داشتم اینجا که نام کاربریش درست الان خاطرم نیست،اما تا جاییکه یادمه ایشون در حوزه فروش آنلاین فعال نبودن

خودمم متاسفانه کمی سهل انگارم و جرعت نکردم تجربه کنم،اما همچنان دلم میخواد شانسم رو امتحان کنم بخاطر همین تجربه ی خاصی ندارم که بهتون بگم

اما بنظرم قدم اول شروع کردنه،نترس

شروع کن و روز به رور خودت رو ارتقا بده 

میگن نباید ناامید بشی صبوری میطلبه و پشتکار

موفق باشی عزیزم

سلام عزیزم  خدا سلامتی بده بهتون انشالله این کاربر جواب سوال منو دادن؟ یک دوست قدیمی داشتم ا ...

دنبال اون کاربر هستم که عکسش گداشتم شمارش دارین کاربری جدیدشون ازشون بپرسین یا اون ایدی هارو ازشون بگیرین ،چون شما دوست ایشون بودین تو اخرین تاپیک هاشون شمارو تک کردن و میگفتن بریم ماپی سایت و سایتا دیگه منم ناچارم چون مریصم  نمبتونم کار بیرون زیاد بکنم .. تو خونه یه کاری کنم 

دنبال اون کاربر هستم که عکسش گداشتم شمارش دارین کاربری جدیدشون ازشون بپرسین یا اون ایدی هارو ازشون ب ...

عزیزم دیگه با ایشون در ارتباط نیستم،اجازه ندارم شماره بدم

ببخشید

ایشون تخصصش فعالیت در فضای مجازی نبود ،فکر نکنم خیلی نمیتونن راهنماییت کنن یعنی در حد همون چیزایی که اگر سرچ بکنی یا توی یوتیوب دنبالش بگردی میتونی پیدا کنی شاید ایشون بدونن

موفق باشی

عزیزم دیگه با ایشون در ارتباط نیستم،اجازه ندارم شماره بدم ببخشید ایشون تخصصش فعالیت در فضای مجازی ...

شماره نمیخوام عزیرم میدونم شاید نباشه تخصصشون این ولی میتونه راهنماییم کنه بابت اینایی که گفته تو همین تاپیک که عکسش گداشتم اون ایدی هارو به یکی داد متاسفانه اون کاربر هم نیستش ترو خدا کمکم کن این عکس بهشون بفرستی  اون پیچ های که به وسیله اونا لباس میفروخت بهم میگه شاید اوایلش بوده ول کرده ولی من اون اشخاصی که میگفت میخوام  اسکرین بیشتر بخوای میدم خودش اونا به یکی که پرسید معرفی کرد اما تو خصوصی اون طرفم الان نیس من نریصم خیلییی الانم خیلی درد دارم خونه نشین شدم  ترو خدا یجور کمکم کن دنبال یه راه درامدم .

بهشون اون بفرستی خودشون میفهمن چی میخوام بعد جواب ایشون به من بدین همین شماره نمیخوام گلم 

عزیزم دیگه با ایشون در ارتباط نیستم،اجازه ندارم شماره بدم ببخشید ایشون تخصصش فعالیت در فضای مجازی ...

اگه هنوز شمارش دارین به خاطر خدا بهم کمک کنید یه پیام بهشون بدین همین عزیزم لطفا دعات میکنم به خدا همین الان از درد دارم میمیرم 😭😭😭