2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از سقط

5110 بازدید | 26 پست

دوستان من توی ۷ هفتگی سقط طبیعی داشتم و الان بعد از حدود ۱۲ روز خونریزیم قطع شده و ترشحاتم کاملا طبیعی و عادی شده، میخوام سونو نگیرم، بنظرتون ممکنه چیزی داخل رحمم باقی مونده باشه؟ کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنج هفته سقط کردم نوشته بود ساک حاملگی  قلب اینا هیچی  زیاد بزرگ نبوده که نه ؟

من هفته نهم بود که لک بینی داشتم رفتم سونو گفت هفته هفتم رشدش متوقف شده، اندازشم حدود یک بند و نیم انگشت بود بعد از سقط دیدمش

من هفته نهم بود که لک بینی داشتم رفتم سونو گفت هفته هفتم رشدش متوقف شده، اندازشم حدود یک بند و نیم ا ...

شبیه ادم بود 

من دیروز سقط کردم خیلی ناراحتم 

پنج هفته بود همه میگن فقط خون بسته شده بوده ادم نیست که راست میگن ؟؟

منم چند سال پیش تو ۷ هفته سقط کردم ولی مگه خونریزیی تموم میشد رفتم دکتر گفتم همسرم خدایی نکرده گفت نه نترس نمیری 

بالاخره خون ریزیم بند اومد راحت شدم 

بعد از سه روز با دل درد شدید از خواب بیدار شدم رفتم wc دو باره خونریزی ولی این بار خونریزی پریودی بود و بعد از یک هفته تموم شد و دیگه هم نه سونو رفتم و نه کاری کردم

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
شبیه ادم بود  من دیروز سقط کردم خیلی ناراحتم  پنج هفته بود همه میگن فقط خون بسته شده بود ...

نه عزیزم ادم کجا بود 

من هفت هفته بودم دقیقا مثل همون عکسی بود که تو بارداری هفته به هفته عکسو گذاشته

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
شبیه ادم بود  من دیروز سقط کردم خیلی ناراحتم  پنج هفته بود همه میگن فقط خون بسته شده بود ...

عزیزم متاسفم درست میکنم خیلی سخته

توی کیسه مانند بود روی پد دیدم حدس زدم،در کل بیشتر شبیه لخته خونه،جزییاتی نداره که

منم چند سال پیش تو ۷ هفته سقط کردم ولی مگه خونریزیی تموم میشد رفتم دکتر گفتم همسرم خدایی نکرده گفت ن ...

مشکلی برات پیش نیومد؟ عفونت نکرفتی؟ 

باز باردار شدی؟؟؟ چند هفته بودی که افتاد؟؟ کورتاژ کردی یا طبیعی افتاد؟ 

عزیزم متاسفم درست میکنم خیلی سخته توی کیسه مانند بود روی پد دیدم حدس زدم،در کل بیشتر شبیه لخته خونه ...

تو نت زده بود سن جنین همیشه دو هفته کمتر از چیزی هست که تو سونو زده 

ولی از ۵ هفته هم حساب کنم همش از دیشب میگم نکنه قلبش میزد نکنه شبیه ادم بوده باشه 

خلاصه شرایط روحیم خوب نبود من ساکشن کردم اصلا خونریزی ندارم فقط یه کوچولو عین پریود 

چون ۵ هفته بودی احتمالا اصلا قلبشم تشکیل نشده، همون در حد یه لخته کوچیک بوده. تو ۵ هفته هنوز سلولاش تکثیر میشن