2777
2789

کسی که خوش صداس موقع تولد فرشته ها گلوش رو بوسیدن

کسی که بالاتر از مچ دستش یه خال کوچولو داره از نسل پرنسس هاس

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که خوش صداس موقع تولد فرشته ها گلوش رو بوسیدن کسی که بالاتر از مچ دستش یه خال کوچولو داره از نس ...

چق قشنگ 

ی طوری هم هست میگ اونایی که خیلی هم دیگ رو دوست دارن شبیه هم میشن 

چق قشنگ  ی طوری هم هست میگ اونایی که خیلی هم دیگ رو دوست دارن شبیه هم میشن

ای جان چه رمانتیک

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

یه افسانه‌ خیلی قشنگ هست که میگه اگه کسی که خیلی زیاد دوستش داری رو زیر شکوفه‌های گیلاس بوس کنی عشقتون جاودانه میشه

یه افسانه هست دیگه میگه

شاید عشق همون حسیه که قلب هاتونو باهم عوض میکنید، بیقرار میشید و برای همینه که بدون هم حس بدی دارید، چون بدن میخواد که قلب اصلیش کنارش باشه

به نظرم این قشنگ ترین تعریف عشقه!

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
چق قشنگ  ی طوری هم هست میگ اونایی که خیلی هم دیگ رو دوست دارن شبیه هم میشن

این جمله درسته اکثر افرادی هم که باهم ازدواج می‌کنن به مرور زمان شبیه هم میشن 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!

اونایی که موهاشون فره تو زندگی قبلی عشقش موهاشو لای انگشتاش میچرخونده

اونایی که موقع خنده اشکشون در میاد تو تنهایی میمیرن

چهره الانت چهره کسیه که تو زندگی قبلی عاشقش بودی

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

اونایی که موهاشون فره تو زندگی قبلی عشقش موهاشو لای انگشتاش میچرخونده اونایی که موقع خنده اشکشون در ...

عشقشون غلط میکرده 😂😂😂😂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چلااااا😂 دیگه اینکه خال های بدن جای بوسه های فرشته هاست

همسرم موهاش فره 😂😂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

کسی که خوش صداس موقع تولد فرشته ها گلوش رو بوسیدن کسی که بالاتر از مچ دستش یه خال کوچولو داره از نس ...

رو مچ یه استخوان گرد کوچیک هست من کنار اون یه خال کوچیک دارم ،الان از نسل پرنسس ها حساب میشم یا نه؟😂