2777
2789
عنوان

مامانها لطفا یه لحظه بیاین🌸

56 بازدید | 11 پست

دخترم خیلی عطسه میکنه امروز، الانم با گریه و بینی کیپ از خواب بیدار شده میبینم آبریزش داره

خیلی حالم بده کاش سرمانخوره همین تازگی اسهال کلی اذیتش کرده بود

بنظرتون چیکار کنم 

شربتی چیزی سراغ ندارین؟

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
چند سالشه؟ 

۱ سال و ۴ ماه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ستیریزین واسه گرفتگی بینی و سرفه و عطسه خوبه اگه خیلی بینی هاش گرفته شستشو بده اما بازم باید ببری دکتر بچه خطرناکه سر خود دارو بدی در حد همین ضد الرژی و استامینوفن میشه داد ولی گلوش باید معاینه بشه چرک نکرده باشه

ستیریزین واسه گرفتگی بینی و سرفه و عطسه خوبه اگه خیلی بینی هاش گرفته شستشو بده اما بازم باید ببری دک ...

انقد استرس گرفتم رفتم تو فکر که شوهرمو بیدار کنیم ببرمش دکتر

ولی از طرفی الان کدوم دکتر ببرم 

همین که گفتم واسش خوبه ویروس گرفته دیگه زیاد شده باز بخاطر هیئت ها ظاهرا رعایت نمیکنن مریض هستن میان ...

سیتریزین توی یخچال تا چندوقت سالمه؟

انقد استرس گرفتم رفتم تو فکر که شوهرمو بیدار کنیم ببرمش دکتر ولی از طرفی الان کدوم دکتر ببرم 

تا صبح بیدار شو هر یک ساعت کنترل کن که تب نکنه اگه تهران و مشهد هستی درمانگاه های اطفال شبانه روزی هستن ولی نیازی نیست این موقع ببری صبح ببر فقط اگه تب کرد شیاف بزار یا قطره بده 

همیشه تو خونه دیفن هیدرامین شیاف و قطره استامینوفن ستیزیزین و دمیترون داشته باش حواست باشه که همه اینا ۳۰ روز تاریخ دارن بعد باز شدن

ممکنه استفراغ هم بکنه ویروسش تب و استفراغ داره دست پات و گم نکنی عادیه هم دیدی بالا آورد دو سی سی دمیترون بهش بده بفرست شوهرت بخره اگه استفراغ کرد سریع خوب میشه بعدم بهش غذاهای سنگین نده قطره آهن رو هم قطع کن تا چند روز 

مولتی ویتامین و بده فقط آهن باید در طول بیماری قطع بشه چون اکسیدان هست و سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه و طولانی میشه دوره بیماری مایعات هم زیاد بده بخوره ممکنه اسهالم بشه اگه شیر خودت و میخوره احتمالش کمتره

مولتی ویتامین و بده فقط آهن باید در طول بیماری قطع بشه چون اکسیدان هست و سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه و ...

مرسی توضیحات کاملی دادی ممنونم