2777
2789

سلام بچه ها 

اولین باری که بعد گرفتن گواهی نامه  تنهایی رانندگی کردین چطور بود؟راحت بود یا سخت 

من عادت کردم شورم پیشم باشه الان به یه دلایلی مجبورم که تنها بشینم بیاین بگین چطوریه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم زنگ زد بیا دنبالم تو شلوغ ترین و پرتردد ترین خیابان شهر

تااون روزم تنها ننشسته بودم و خاموش میکردم

پاهامو رو کلاج ویبره میرفت با دست زانومیگیرفتم که یکم اروم بگیره

زدم به یه ماشین از پشت 

در رفتم🥲😂

اون موقع ۱۹ سالم بود 

بعدش دیگه آدم شدم مسئولیت پذیر شدم

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
مامانم زنگ زد بیا دنبالم تو شلوغ ترین و پرتردد ترین خیابان شهر تااون روزم تنها ننشسته بودم و خاموش ...

اوه اوه حالا به سلامت رسیدی ؟

بعد اون دیگه راحت تونستی تنها بشینی؟

زدم به یه ماشین از پشت  در رفتم🥲😂 اون موقع ۱۹ سالم بود  بعدش دیگه آدم شدم مسئولیت پذی ...

خخخ یا خدااا 

گواهی نامه هم داشتی؟

حالا بعدش تونستی راحت بری بیای بدون آسیب😁؟

سختتتتت .دنده ۳ براام خیلی تند بود اصلا وقتی میذاشتم ۳ نمیتونستم ماشینو کنترل کنم😂😂با دنده یکو دو ...

الهییییی ای جان.

منم قراره برم تنهایی فک کنم همه خیابونارو با یک برم😥😥

اوه اوه حالا به سلامت رسیدی ؟ بعد اون دیگه راحت تونستی تنها بشینی؟

اره به سلامت رسیدم

تاچند روز بعدشم استرس داشتم جوری که مثلا قراربود فردا صبح برم فلان جا از شب قبلش فکرم درگیرش بود

الان دیگه استادم هیچکس به گرد پام نمیرسه

ی بار توخیابون ی مرد دید راننده زن مثلا خواست نمک بازی دربیاره به من راه نمیداد منم دیرم شده بود ی جوری از سمت راستش سبقت گرفتم رفتم بعد دور شدن ازش فهمید رفتم افتاد دنبالم بگیرتم که نتونست 😂😂

خخخ یا خدااا  گواهی نامه هم داشتی؟ حالا بعدش تونستی راحت بری بیای بدون آسیب😁؟

آره گواهی نامه داشتم 

دو ماه بعدش تصادف کردم 

اون موقع یک میلیون خسارت ماشین خودمون شد 😑😂

بعدش یه بار یه پسره بهم زد که اون خیلی چیز خاصی نشد 

ولی الآن چند ساله که خودم راننده ام تصادف نداشتم دیگه

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
اره به سلامت رسیدم تاچند روز بعدشم استرس داشتم جوری که مثلا قراربود فردا صبح برم فلان جا از شب قبلش ...

افرین داری واقعا عزیزم انشاالله همیشه به سلامت رانندگی کنی.دعا کن منم مثل خودت استاد بشم .

من شوهرم خیلی حساسه رو ماشینش همین ترسمو بیشتر کرده وییییی

افرین داری واقعا عزیزم انشاالله همیشه به سلامت رانندگی کنی.دعا کن منم مثل خودت استاد بشم . من شوهرم ...

مرسی عزیزم انشاالله شماهم کم کم ماهرمیشی هیچکس از بدو تولد رانندگی بلدنبود

این ترس نمیزاره شما یادبگیری

اگه میتونی ی ماشین سبک برای خودت بخر باهاش تمرین کن جایی هم زدی نگران نباشی