2777
2789

اگه شده بیاین بگید

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           

خیلی زیاد

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شوهرم

ینی اول تو دوسش داشتی بعد فهمیدی اونم دوست داره؟

مثل کبریت کشیدن در باد                                                             زندگی دشوار است...                                                           

خوش بحالشون  :(

برا ماهیچوقت نشد... 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بله خیلی اتفاقای بد ک هیچوقت فکرشونم نمی‌کردم برامون افتاد ...مرگ زنداداشم ک دختر داییم بود ...پست سر اون مرگ دختر دایی دیگم م عرض دو هفته تو بیمارستان بدون اینکه دختر چهار سالشو ببینه مرد ...ک میشه دختر عموی زن داداشم

اره  مثلا خیانت

متاسفم ولی مسئله ای مث خیانتو ما خانما باید همیشه منتظرش باشیم به هیچ مردی نباید زیاد اعتماد کرد من حتی اینو به مامانمم می گم😂😂