2777
2789
عنوان

پسرم تخم مرغ فاسد خورده

4560 بازدید | 28 پست

پسرم16ماهشه گشنش شد براش دوتا تخم مرغ اب پز کردم سفیده هاشو دادم خورد ولی زرده هاشو  اومدم بخورم دیدم فاسده انقد بد بود که نمک و ابلیمو هم زدم باز بوش میومد 

الان تقریبا یه ساعته ک خورده و هیچ علائمی نداره 

بهش شربت ابلیمو دادم و گریپ میکسچر

لازمه ببرمش اورژانس؟؟ 

یعنی دیدی بو میدن نمک و آبلیمو زدین که بدین بچه تون بخورن ؟! 

توانگری نه به مال است نزد اهل کمال ، که مال تا لب گور است و بعد از آن اعمال ، من آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم ، تو خواه پند گیر و خواه ملال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی فاسد شده باز ابلیمو اینا میزدی که بوش بره بخوری؟؟😑

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نمیدونم

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
دیدی فاسد شده باز ابلیمو اینا میزدی که بوش بره بخوری؟؟😑

صلوات فرستادم واسش

سلامت باشه ( امضات ) 

توانگری نه به مال است نزد اهل کمال ، که مال تا لب گور است و بعد از آن اعمال ، من آنچه شرط بلاغ است با تو می‌گویم ، تو خواه پند گیر و خواه ملال 

مطمئنی فاسد یوده؟؟

اخه تخم مرغ فاسد رو همینکه بشکونی خفه میشی از بوش

حالتش هم اصلا مثل تخم مرغ معمولی نیست

یا سیاه شده

یا کلا میریزه میره تا به خودت بیای از هم وا رفته

بنظرم چون پسرت خیلیییی کوچیکه زنگ بزن اورژانس

سوال بپرس ک چیکار لازمه بکنی چیا لازمه بدی

ببین چی میگن

حتماااااااااا زنگ بزن

اگر حالش دیدی بد شد فوری ببرش درمانگاه 

سریع خوب میشه💙💙💙

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

صلوات فرستادم واسش سلامت باشه ( امضات ) 

قربون محبتت 

عاقبت بخیر بشی انشالله😍❣

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

مسمومیت با تخم مرغ سخته به خصوص برای بچه به این سن...هر وقت می بینید مزه یا بو یا ظاهر غدا تغییر کرده، استفاده نکنید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مطمئنی فاسد یوده؟؟ اخه تخم مرغ فاسد رو همینکه بشکونی خفه میشی از بوش حالتش هم اصلا مثل تخم مرغ معم ...

نمیدونم والا از همون تخم مرغا دارم چجوری مطمین شم فاید بوده یا نه