چند روز پیش تلفنی حرف میزدیم گفت بچه چیکار میکنه به شوخی گفتم شیر میخوره و کار خرابی میکنه. بهم گفت شیرت کمه لابد 😳گفتم دکتر گفته شیرت خوبه خوب وزن گرفته. گفت مغذی نیست🙄بچه من با اینکه زود بدنیا اومد و وزنش کم بود در عرض سه ماه به نمودار وسط رسید. ولی خانوم دکتر تشخیص دادن با این وجود شیرم مغذی نیس😬 خیلی حرصم دراومد اما هیچی نگفتم امروز شوهرم پیشش بود اومد خونه گفت خوندم یه جا که اوناییکه مدفوع زیاد میکنن شیرش مغذی نیست 😡بهش گفتم واقعا سرچ کردی؟ نشونم بده ببینم گفت آره اما چیزی پیدا نکرد نشونم بده.مطمئنم خانوم فیلسوف اینا رو گفته بهش. دیگه واقعا آمپر چسبوندم بنظرتون چیکار کنم این چند وقت یکبار با این حرف میخواد بره رو مخ من.😡
کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیدهرو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.