2777
2789
مودم خونه مامانم اینا بالای پنج ساله ی سره روشنه

اوووووه من هر شب خاموش میکنم 😀😀

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

مازمانی که وای فاداشتیم بابام همیشه شل هاقطع میکردولی براخراب شدن یانشدن اینکارونمیکردبرای اینکه ماتوگوشی نباشیم شب اینکارومیکردومابه چه زحمتی اگه شب خوابمون نمیبردومیخواستم توگوشی باشیم میرفتیم ازبالاسرش روشن میکردیم وجوری که چراغ نیفته توچشش میرفتیم جلوش پارچه ای چیزی میزاشتیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برقشونم نرفته؟ مسافرتم نرفتن دوشاخه هارو از برق بکشن؟ مودمه نسوخته؟ 

ن دیگ گفته بود خودشون خاموش نکردن برق رفته رو منظورشون نبود 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

هرشب نه ولی سفر برم. بیرون برم و... خاموش میکنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....