2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری بفرستم ؟اینجا بلد نیستم تو تلگرام یا ایتا میتونم ارسال کنم من منابع کار وفناوری را دارم خودم ...

منابع کار و فناوری تخصصی بجز کاروفناوری هفتم و برنامه نویسی پایتون دیگه چی داره؟

توخودت همه رو خوندی؟

منابع کار و فناوری تخصصی بجز کاروفناوری هفتم و برنامه نویسی پایتون دیگه چی داره؟ توخودت همه رو خوند ...

من همه منابعش را تست و خلاصه و جزوه گیر آوردم .و خریدم ولی بابام مریض شد حالش بده تو ای سیو بستریه اصلا نشد بخونم شایدم نتونم برم سر جلسه خیلی امسد داشتم تنها سالی بود که رشته م را میخواستن .

فقط خدا کمکم کنه هم پدرم شفا بگیره و هم بتونم خودم قبول بشم.

منابعش به غیر اینا یه ده تا دیگه هم هست

انشالا بابات شفا پیداکنه  اسم درسای تخصصی‌تو میشه بگی؟

مغزم قفله بببین کار و فناوری پایتون الکترونیک امور دامی صنایع چوب و تاسیسات شبکه و نرم افزار رایانه همه از دانش فنی پایه فنی حرفه ای

عمومی و اخاصاصی هم که تو کل رشته ها مشترک بود

من دبیری کارو فناوری ام،میشه بگی کدوم شهری؟امیدم اینه از شهرستان ما کسی دبیر کارو فناوری شرکت نکرده ...

عزیزم آزمون شماچطوربود ؟ اگه از شه ستانمون متقاضی کم باشه قبولیم مثلا اگه دونفرشرکت کنن چون سه نفراول معرفی میشن مصاحبه دوتامونم میریم مصاحبه شمامیدونی نمره و درصد و تراز و چطور حساب میکنن وچقدربایدبزنیم تاکارنامه سبز بشه؟

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید