2777
2789
عنوان

آنزیم های کبدی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 22391 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر هیچی حالیش نیست،اومدی کاربرای نی نی سایت درمان کنن؟تبارک الله

من نیومدم‌ اینجا کسی درمان کنه چرا الکی برا خودت میبافی اومدم ببینم کسی بوده این مشکلو داشته خوب شده یا نه

من نیومدم اینجا ک کسی درمان کنه چرا برا خودت میبافی اومدم ببینم کسی بوده این مشکلو داشته خوب شده یا ن

عزیزم حتما کیسه صفرا مامانت بررسی بشه. و اگه از راه طب سنتی پیش بری سریع نتیجه میگیری چون خودم تجربه انزیم بالا رو داشتم. همراه غذاش به هیچ عنوان مایعات نخوره ماست و ترشی همراه غذا اصلا نخوره. سبزی خوردن با غذاش بخوره.سعی کنیه غذاهای آبپز بخوره یا با روغن خییییلی کم. سرخ کردنی ممنوع. خاکشیر ۱۵روز ناشتا یه قاشق داخل اب گرم بریزه بخوره. آلو بخارا ۳تادونه شب خیس کنه صبح ناشتا با آبش بخوره.یک ساعت قبل ناهار یک چهارم لیوان سرکه انگبین بقیشم اب بریزه بخوره.شب یک ساعت بعددد شام هم همین ترکیب رو بخوره تا ۳ماه. مشکش حل میشه 

راست میگه حالیش نیست بابای من پیش فوق تخصص رفت احمق نتونست تشخیص بده مشکل کبد داره معده شو آندوسکوپی کرد

بستگی به عددش داره،ولی باید یه سری آزمایشات تکمیلی از جمله هپاتیت انجام بده و مثلا سونو...اگه خیلی بالا نباشه آتورواستاتین ۴۰ باید مصرف کنه که از لیورگل خیلی بهتره ولی متاسفانه اکثر دکترا لیور گل میدن...و اکه انزیمش خیلی بالا بود به حدی که حتی توی چشمش زرد بشه و رنگ ادرارش تغییر کنه و جواب آزمایشات و سونو نرمال باشه ممکنه هپاتیت خود ایمنی گرفته باشه که باید دارو مصرف کنه

عزیزم خود کبد چرب هم آنزیم‌ها رو بالا میبره و ریزش مو هم ممکنه بیاره نگران نباش ببرش یه فوق تخصص کبد تا آزمایش و سونو بنویسند ببریدشون، حتما هردو رو انجام بدید

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

عزیز جان من پزشک عمومی هستم. با توضیجاتی که دادی، فکر نکنم مشکل جدی باشه. پیش یه فوق گوارش مطپئن برین، احتمالا سونو جدید همراه با یه سری آزمایشات تکمیلی مثل هپاتیت و اینا نیاز باشه انجام بدن. بر اساس اونا میشه بهتر و دقیق تر تصمیمگیری کرد. نمونه برداری از کبد تو مرحله اول انجلم نمیشه چون کار تهاجمی هست. اول همچی برزسی میشه بعد.ان شاءالله که مشکل جدی نباشه.