2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟

191 بازدید | 19 پست

دوستان من تازه عقد کردم همسرم آدم گیری نیست یعنی من سر کار میرم و سفر با دوستام و...دارم چند روزه با داداش بزرگم و بابام اومدیم شهرستان اونا خونه عمه ام موندن من تنها یعنی بدون بابا و داداشم اومدم خونه خالم حالا همسرم داره بی منطق بازی در میاره که چرا تنها رفتی اونجا شب میمونی دو تا پسر خاله بزرگ مجرد داری امشب مثل بچه ها بهونه گرفت منم دیگه نه زنگ زدم نه پیام دادم واقعا حق با کیه

اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که می‌ذاره با دوستات بری مسافرت دیگه نمی‌فهمم چرا رو پسر خاله حساسه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

کاری ندارم حق با کیه

یکیتون باید اون یکی کنار بیاد تبدیل به یه بحث بزرگ نکنید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من یه مردم و حق با شوهرتونه

چون خودم میفهمم دردش چیه

...

ایشون چون تمام شما رو برای خودش میخواد

غیرتی میشه

...

و هیچ وقت فکر نکنین بد گمان هست

نه سر دوست داشتنه با بهش حق بدین...

و خوشحال باشین ک اونقدرم دوستون داره که دلخور میشه

وگرنه آدم بی غیرت هست براش هیچ چیز مهم نیست و

خودشم یه چشم هرزه

اونی که می‌ذاره با دوستات بری مسافرت دیگه نمی‌فهمم چرا رو پسر خاله حساسه

دقیقا همین منم گفتم چرا بی منطق بازی در میاری مگه من قبل تو خونه خالم نمی‌رفتم میگه اونجا با مامانت بودی تنها نبودی

اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞