2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

119 بازدید | 8 پست

با اینکه از اندام و ظاهرم شنیدم تعریف می کنند اما رضایت ندارم نمی دونم چرا، وقتی فکر می کنم، ناراضی ام ولی وقتی می بینم کسایی که از نظر ظاهر از خودم پایین ترن ولی از خودشون خیلی راضی هستند حالم بهتر می شه اما باز هم مثل قبل

به نظرتون اختلال خودزشت انگاری دارم یا از خودم توقعم بالاست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخشی از شخصیت انسان با وجود اعتماد به نفس معنا پیدا میکنه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
آره می دونم منم از این موضوع خیلی اذیت می شم

همه چی به خودت بستگی داره

اگه خودت و زیبا ببینی این تو ذهنت حک میشه 

اگه خودت با شخصیت بدونی ناخوداگاه تبدیل به یه ادم با شخصیت میشی 

وقتی خودت و کامل ببینی باز هم ناگاه تبدیل به ادم کامل میشی

یادت باشه فقط خودتی که میتونی به خودت ارزش بدی 

ادم وقتی چیزی و باور داشته باشه تلاش میکنه که بهش برسه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
همه چی به خودت بستگی داره اگه خودت و زیبا ببینی این تو ذهنت حک میشه  اگه خودت با شخصیت بدونی ...

حرفات خیلی قشنگه

اما من یه تصویری تو دهنمه دوست داشتم اون شکلی بودم حتی وقتی به خودم فکر می کنم می بینم اگر کس دیگه ای اینطوری بود واقعا می پسندیدمش می فهمم از طرز فکر غلطمه

حرفات خیلی قشنگه اما من یه تصویری تو دهنمه دوست داشتم اون شکلی بودم حتی وقتی به خودم فکر می کنم می ...

من هم یه زمانی شاید ۱۰ سال پیش ایده ال ترین نسخه خودم توی ذهنم بود و شب و روز باهاش زندگی میکردم 

فردی که همیشه اعتماد به نفس داشت ،موفق بود ، لایف استایل بی نقصی داشت ، همه دوسش داشتن اما 

فهمیدم که من دیگه رویاش و نمیخوام باید تو واقعیت تبدیل به همچین ادمی شم پس تلاش کردم بهش برسم 

و البته که بهش رسیدن اصلا راحت نیست 

من از خودم توقع یه ادم همه چی تموم و دارم اما در واقع هیچ ادم کاملی وجود نداره 

اما الان از خودم راضیم 

بهترین نسخه شخصیت من همینیه که تو این برهه از زندگیم دارمش