عزیزم من زیاد با حرفت موافق نیستم خواهر من ۴ کیلو به دنیا اومد من یک کیلو و شیصد اسکلت بندی من خیلی ...
عزیزم من به جای اون کاربر جواب میدم ...بعضی بچه ها ژنتیکن تپل دنیا میان ربطی به تغذیه نداره بعضیان همون تغذیه مشابه داشته باشه مادر ولی باز تا حدی تپل میشن...راست میگه علم پزشکی میگه بچع موقع تولد از ۲/۹ تا ۳/۷۰۰ باشه بهتره بچه های بالا ی ۴ کیلو هم زایمانشون سخت تره هم اکسیژن ممکنه دیر برسه کلل برا مادر و جنین ممکنه هااا نه مطمینا...مشکل بوجود بیاد ..ولی شما دیگه طبیعی نبوده ۱/۶۰۰ خیلییییی کمخ
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخه من دقیقن هفته ۳۵ ازمایش قند داره بودم همون دو مرحله ای گلوگز😂🤦🏻♀️
پس خونت رقیقه وجفتت خوبه ربطی به خوردن نداره من هیچی نمیخوردم بچه ام ۳و۲۰۰بود خواهرم صبحانه ناهار شام بعد میوه میان وعده کلا به خودش میرسید بچ اش۳کیلوشد