2777
2789
عنوان

خانمایی که وزن نوزادشون چهار کیلو به بالا بود موقعه تولد بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 58 پست
عزیزم من زیاد با حرفت موافق نیستم خواهر من ۴ کیلو به دنیا اومد من یک کیلو و شیصد اسکلت بندی من خیلی ...

عزیزم من به جای اون کاربر جواب میدم ...بعضی بچه ها ژنتیکن تپل دنیا میان ربطی به تغذیه نداره بعضیان همون تغذیه مشابه داشته باشه مادر ولی باز تا حدی تپل میشن...راست میگه علم پزشکی میگه بچع موقع تولد از ۲/۹ تا ۳/۷۰۰ باشه بهتره بچه های بالا ی ۴ کیلو هم زایمانشون سخت تره هم اکسیژن ممکنه دیر برسه کلل برا مادر و جنین ممکنه هااا نه مطمینا...مشکل بوجود بیاد ‌..ولی شما دیگه طبیعی نبوده ۱/۶۰۰ خیلییییی کمخ

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

املای الحمدلله درست هست احتمالا اخراش دیابت بارداری داشتید متوجه نشدید ماه اخر ماهیچه روزی صدگرم ب ...

من ماه اخر بارداری ازمایش دیابت دادم سر هردوتا بارداریم دیابت نداشتم 

ولی حرف شمام درسته

منظورم از وزن کم 1کیلو نیس  دکتر قلبم اتفاقا گفت بهترین وزن برای نوزاد 2و800تا 3و500 شما شاید ...

ن ژنتیک خانواده پدری و مادریم اصلا  اینجوری نیس من تمامش رو بخاطر وزن کمم موقعه تولد میدونم 😐😑🤦🏻‍♀️

حالا ۵۰۰ گرم کم یا بیشتر زیاد فرقی نداره 

ازمیوهاچیزی حذف نکروم کم کردم فقط.بخورم هم بعدش حتماپیاده روی میکنم یه نیم ساعت تا۲۰دقیقه.برنجوفقط ه ...

ای خدا پس چی بخوریم😭

من هفته٣٠هستم خیلی سختمه. من نون لواش مصرف میکنم ب نظرتون بد هست؟سنگک دوست ندارم.

ای خدا پس چی بخوریم😭 من هفته٣٠هستم خیلی سختمه. من نون لواش مصرف میکنم ب نظرتون بد هست؟سنگک دوست ند ...

به من گفتن نون لواش ونونهای سفیداثلانبایدبخورم..منم ۳۲هفتم تموم شده.ولی دیگه براانجام ازمایش نرفتم ببینم چیشد.

بخداحوصله استرس ندارم.همبنجوری ادامه میدم بببنم چی میشه.

آخه من دقیقن هفته ۳۵ ازمایش قند داره بودم همون دو مرحله ای گلوگز😂🤦🏻‍♀️

پس خونت رقیقه وجفتت خوبه ربطی به خوردن نداره من هیچی نمیخوردم بچه ام ۳و۲۰۰بود خواهرم صبحانه ناهار شام بعد میوه میان وعده کلا به خودش می‌رسید بچ اش۳کیلوشد

به من گفتن نون لواش ونونهای سفیداثلانبایدبخورم..منم ۳۲هفتم تموم شده.ولی دیگه براانجام ازمایش نرفتم ب ...

وای عزیزم ب فکر باش خدای نکرده نمونه دیابت بعد زایمان.منم خیلی میترسم  ک موندگار بشه.ب منم گفتن نون سنگک بخورم.اما گوش نکردم.😭

اخ اخ من ۴۰واحدزیاددیابتم.رژیم وورزش مبکنم البته پیاده روی نیم ساعت صبح ونیم ساعت غروب.برنج وماکارون ...

من که زایمان زودرس شدم۳۵هفته دقیقا۳۴هفته فهمیدم دیابت دارم البته زیاد نمیتونستم رعایت کنم رعایت کنی مشکلی بوجود نمیاد آن شاالله