2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. بنده مشاور محصولات سلامت و پوست و مو هستم. اگر تمایل داشتید بهتون مشاوره رایگان می دم. 

سلاممم ببخشید من موهام وز و خشکه چه ماسک مویی پیشنهاد میکنید💕

مژه هامم میریزه بعد یه دوره سریتا زدم قطع کردم دیگه چون فایده نداشت نمی دونم به خاطر اونم هست یا ن

سلام. بنده مشاور محصولات سلامت و پوست و مو هستم. اگر تمایل داشتید بهتون مشاوره رایگان می دم. 

برای سفیدی مو راه پیشگیری داره البته ارثی داریم میگم حالا که کم دارم میتونم پیشگیری کنم ؟

سلاممم ببخشید من موهام وز و خشکه چه ماسک مویی پیشنهاد میکنید💕 مژه هامم میریزه بعد یه دوره سریتا زد ...

ماسک موی شکوفه گیلاس آروماتیک یا ماسک موی روغن زیتون مورال آپ

واسه مژه هاتون اول باید دلیل اینکه چرا می ریزه مشخص بشه. استرس و اضطراب زیاد دارید؟ چند سالتونه؟ 

خیلی خشک و کم پشت اصلا جون نداره

برای کم پشتیش ک اول آزمایش بده ببین مشکل تیرویید،تنبلی تخمدان یا کمبود ویتامین نباشه

برای خشکی هم میتونی از ترکیب روغن کرچک و نارگیل بزنی فقط ب ساقه موهات و بعد سه ساعت حمام برو

موهام خیلی خشک و کم پشت شده موخوره هم هی دارم کوتاه میکنم باز کمی بلند بشه موخوره میگیره

برای موخوره ، گیاه دم اسب از عطاری بخر بجوشونش، صافش کن بریز تو بطری اسپری، موقع شونه زدن اسپری کن ب موهات گره مو هم بازمیکنه

ماسک موی شکوفه گیلاس آروماتیک یا ماسک موی روغن زیتون مورال آپ واسه مژه هاتون اول باید دلیل اینکه چر ...

مرسی گلمم ماسک موی ارگان سراغ ندارید مارکی؟

همون دلیلشو نمی دونمم استرس نه الان ندارم

میخوام ازمایش بدم به نظرتون دلیلش مشخص میشه اینجوری؟