2777
2789
عنوان

بیاین از هوای شهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم استانای شمالی و اردبیل و اون سمت خنک شدن

همه جنوبیا که نالانید  

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
یعنی کولر گازی ۲۴ساعته باید روشن باشه صبح دوساعت برق قطع شد همه رفتیم زیر آب 

اونحوری خیلی سخته گرما خیلی بده 

ایشالا ی کم خنک شه سمت شما

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
اونحوری خیلی سخته گرما خیلی بده  ایشالا ی کم خنک شه سمت شما

انشاالله البته اگر گرم نشه هم خرما و انجیر باغات منطقه خوب عمل نمیاد بیشتر گرمایش بخاطر خرما پزون هست

شرجی هست درسته

وایی وایی همینجور میایی بیرون نفس گیره واقعا انگاری پارچ آبی رو سرمون خالی کردن خدایا جاهای خوب حیوانا زندگی میکنن تو جنگلای سبز و خوش آب و هوا ولی انسانا عسلویه بندر رودان 

انشاالله البته اگر گرم نشه هم خرما و انجیر باغات منطقه خوب عمل نمیاد بیشتر گرمایش بخاطر خرما پزون هس ...

اره درست میگی عزیزم

پس چاره ای نیست

ب نظرم باید تحمل کرد تا بنده خدا کشاورزان هم سودی از زحمتشو ببرن

وایی وایی همینجور میایی بیرون نفس گیره واقعا انگاری پارچ آبی رو سرمون خالی کردن خدایا جاهای خوب حیوا ...

من یسال برج ۱۰ رفتیم بندر خمیر پتو لباس گرم بردیم وقتی رسیدیم پشیمون شدیم هواش عادی بود