بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فولی بین ۳۶ساعت تا۴۸ساعت ازاد میشه تو تا پنج روز از امشب ی شب درمیون نزدیکی داشته باش.هرروز نه چون اسپرم ضعیف میشه.بزار ی روز درمیون باشه بهتره. اسپرمم که خیالت راحت تا چهار پنج روز زنده میمونه
خدایا شکـرت😍خدای من مواظب عزیزانم باش...همسرم و پسرم تموم دنیای منن❤️
چشم سعی میکنم ،توکل کردم به خدا،انشالا توی دل منم یه معجزه بشه این ماه میگم عزیزم،اگه امشب اقدام دا ...
عزیزدلم این اسپرم تا فردا ک هیچ تا چن روز دیگه هسته داخل بدنت و منتظر تخمکه پس الکی استرس ب خودت نده...منم یکی عین خودت بودم ماهی ک فقط نزدیکی ی شب درمیون داشتم و ب این فکر نبودم ک بشه یا نشه همین ماه باردار شدم.
چشم سعی میکنم ،توکل کردم به خدا،انشالا توی دل منم یه معجزه بشه این ماه میگم عزیزم،اگه امشب اقدام دا ...
فکر نکن اگ اسپرم ضعیف بشه حتما دختر میشه و فلان.خیلی وقتا اسپرم ضعیف بشه همون دختر هم ب تخمک نمیرسه.پس فقط یه شب درمیون رابطه داشته باش.انشاالله خبربارداریتو بدی