2777
2789
عنوان

بارداری

125 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

امروز۱۴ پریودمه،یه فولیکول۲۲ و چندتا ۸ تا۱۶ دارم،

دکتر گفت امشبhcg بزنم،چند ساعت بعدش اقدام کنم؟

الان این فولیکول۲۲ کی ازاد میشه؟🥴

امیدی هست باردار بشم؟

این ماه۳ تا hmg و قرص لتروزول هم دکتر بهم داده بود

از امشب یه شب درمیون نزدیکی داشته باش.سعی کن توروخدا استرس نداشته باشی و اصلا فکرش نباشی تا نتیجه مثبت بگیری

خدایا شکـرت😍خدای من مواظب عزیزانم باش...همسرم و پسرم تموم دنیای منن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی شب درمیون اقدام کن از امشب  ک اشپرم‌ضعیف نشه هرشب نداشته باشی بهتر

نمیدونی این فولیکول دقیقا کی آزاد میشه؟

یکم علائم تخمک گذاری دارم،میترسم یه شب درمیون باشه باز فرصتو از دست بدم

نمیدونی این فولیکول دقیقا کی آزاد میشه؟ یکم علائم تخمک گذاری دارم،میترسم یه شب درمیون باشه باز فرصت ...

ای خداا😂😂😂

نه اسپرم تا ۵ روز تو بدن میمونه نگران نباش

منم زدم این‌امپولو فقط اشتباه کردم هرشب داشتم یکم ضعیف شده شوهرم ک میگن بچه دختر میشه

ولی کلا ۸ تا ۱۴ یا ۲۴ ساعت بعدش ازاد میشه

میتونستی کیت تخمک گزاری بگیری با خیال راحتتتت اقدام‌کنی

فولی بین ۳۶ساعت تا۴۸ساعت ازاد میشه تو تا پنج روز از امشب ی شب درمیون نزدیکی داشته باش.هرروز نه چون اسپرم ضعیف میشه.بزار ی روز درمیون باشه بهتره. اسپرمم که خیالت راحت تا چهار پنج روز زنده میمونه

از امشب یه شب درمیون نزدیکی داشته باش.سعی کن توروخدا استرس نداشته باشی و اصلا فکرش نباشی تا نتیجه مث ...

چشم سعی میکنم ،توکل کردم به خدا،انشالا توی دل منم یه معجزه بشه این ماه

میگم عزیزم،اگه امشب اقدام داشته باشم،ولی تخمک فردا آزاد بشه چی؟یه موقع فرصتو از دست ندم

ای خداا😂😂😂 نه اسپرم تا ۵ روز تو بدن میمونه نگران نباش منم زدم این‌امپولو فقط اشتباه کردم هرشب د ...

من از خدامه دختر بشه😁

چمیدونم توکل به خدا ببینم چی میشه این ماه

عزیزم شما باردار شدی همون ماهی که آمپول زدی؟ 

چشم سعی میکنم ،توکل کردم به خدا،انشالا توی دل منم یه معجزه بشه این ماه میگم عزیزم،اگه امشب اقدام دا ...

عزیزدلم این اسپرم تا فردا ک هیچ تا چن روز دیگه هسته داخل بدنت و منتظر تخمکه پس الکی استرس ب خودت نده...منم یکی عین خودت بودم ماهی ک فقط نزدیکی ی شب درمیون داشتم و  ب این فکر نبودم ک بشه یا نشه همین ماه باردار شدم.

عزیزدلم این اسپرم تا فردا ک هیچ تا چن روز دیگه هسته داخل بدنت و منتظر تخمکه پس الکی استرس ب خودت نده ...

خداروشکر عزیزم

باشه پس میذارم یه شب درمیون،ممنون که با حوصله جواب دادی❤

چشم سعی میکنم ،توکل کردم به خدا،انشالا توی دل منم یه معجزه بشه این ماه میگم عزیزم،اگه امشب اقدام دا ...

فکر نکن اگ اسپرم ضعیف بشه حتما دختر میشه و فلان.خیلی وقتا اسپرم ضعیف بشه همون دختر هم ب تخمک نمیرسه.پس فقط یه شب درمیون رابطه داشته باش.انشاالله خبربارداریتو بدی

خداروشکر عزیزم باشه پس میذارم یه شب درمیون،ممنون که با حوصله جواب دادی❤

چون درکت میکنم.تا دوماه پیش منم هی از این سوالا داشتم😘😘دعا کن نینیم سالم باشه