2777
2789
عنوان

خدمت به خلق!

135 بازدید | 6 پست

سلام‌میگم به نظر شما یه فردی که حوزوی هستش و به مردم کمک میکنه اعتقاداتشون رو محکم  و ریشه دار کنن کنن و درست زندگی کنن بیشتر به خلق کمک کرده یا یه پرشک که اهل کار خیره؟ ممنونم از وقتی که میذارین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک کردن تو هر لباسی خدمت هست فرق نمیکنه طرف پزشک باشه یا درس حوزوی خونده باشه انسانیت مهم هست .. مهم اینه که دست کسی رو بگیره نوع لباس یا پوشش یا موقعیت شغلی فرق نمیکنه انسان بودن و متعهد بودن مهم هست

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...

هر دو اگر نیتشون خالص و رضایت خدا باشه پیش خدا ماجورند

پزشک با جسم بیمار و روحانی در درجه اول با عقاید انسان به عنوان مبنای رفتار و عملکرد و بعد با تکالیف و عمل انسان سر و کار داره. به عبارت دیگه همه ابعاد زندگی آدم رو در برمیگیره

پس هر دو خدمت به خلق می کنند. 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....