2777
2789
عنوان

زن علیه زن

81 بازدید | 8 پست

یه سوال دارم درمورد بعضی خانوم ها که حساب کاربری قبلی منو تعلیق کردن، به خاطر چی

چون یه پیج معرفی کردم که دانش خانوم ها و دختر ها رو درمورد رابطه بالا می‌برد و پیچی به شدت علمی و کاربردی بود. 

چی شما رو میترسونه واقعا، که اینقدر میترسین و گارد دارین اطلاعاتتون بره بالا!!! ؟

بخدا نصف آمار طلاق و سردی روابط، بی‌توجهی و آموزش ندیدن در این زمینه هس!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قدیمیا علمشون خیلی بیشتر از ما بوده که طلاق کم بوده ؟؟

نخیر عزیز من 

یک اینکه قدیمیا خلوت هاشونو جار نمیزدن 

دو اینکه زنای قدیم حیا داشتنو خودشونو نمیکردن تو چشم شوهر مردم

یعنی قدیمیا علمشون خیلی بیشتر از ما بوده که طلاق کم بوده ؟؟ نخیر عزیز من  یک اینکه قدیمیا خلو ...

شما اصلا موضوع حرف منو نفهمیدین

منظور اینه یه پیج هست که مشکلات زنان رو برسی میکنه کاملا با دلایل پزشکی مثال میارم (بعضی زنان ترس از برقراری رابطه دارن که اسمش واژینیموس یا مثلا پست معاینه سینه برای جلوگیری از مبتلا شدت به سرطان سینه و و و....) 

این الان کجاش زشته و یا جار زدن محسوب میشه؟ 

کسب آگاهی و دانش، مشکل داره؟ 

مگه نمیگن پیشگیری بهتر از درمان؟ 

چی بگم والا  اگه واقن علمی حرف بزنن  من چندتا از این پیجا رو دیدم باکس میذارن ملت از کثا ...

نه اونو که خودمم مخالفم ولی پیج من کاملا علمی بود  این چیزی که شما میگین. 

شما اصلا موضوع حرف منو نفهمیدین منظور اینه یه پیج هست که مشکلات زنان رو برسی میکنه کاملا با دلایل پ ...

من در مورد معرفی پیج و تاپیک قبلیتون اطلاعی ندارم 

ولی بیماری زنان فرق داره با بحث رابطه و سردی رابطه

بحث رابطه که میشه یه عده زیادیییییییی همیشه هستن که جار بزنن یا با حرفاشون زندگیارو به هم بزنن

خداروشکر الان همه جا دکتره ، حتی درباره سردی رابطه هم توی مراکز بهداشت رایگان راهنمایی میکنن و مشاوره هم دارن دوست من.

من در مورد معرفی پیج و تاپیک قبلیتون اطلاعی ندارم  ولی بیماری زنان فرق داره با بحث رابطه و سرد ...

عزیزم خود من از این چیزا اطلاع دارم 

ولی حالا اینو میپسندی، دیگه نظر شماس و نظر منم با شما متفاوته.