2777
2789
عنوان

مریضی های نشیمنگاه|عمل نکنید

163 بازدید | 15 پست

هر چی 

من کیست مویی داشتم 

برای دومین بار عمل کردم 

خیلی درد داره 

نمیتونم بشینم 

دستشویی بزم 

دراز بکشم 

لیزر کنید فقط 

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
توروخدا نسخه برای کسی نپیچید میدونید اگر همون کیست بمونه باعث عفونت میشه  به تازگی کیست مویی ر ...

گفتم لیزر کنید 

با روش لیزر انجام بدید 

بیشتر دکترا هم میگن چون سخته عمل 

من الان تا استخون باز شدم 

اتفاقا میگم درجا دکتر برید 

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم لیزر کنید  با روش لیزر انجام بدید  بیشتر دکترا هم میگن چون سخته عمل  من الان ...

کیست مویی داشتی؟بخیه چراونزدن برات؟ 

حتما خوب شستشو بدید تحمل کن درد داره ولی نزار گوشت اضافه بیاره

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!
گفتم لیزر کنید  با روش لیزر انجام بدید  بیشتر دکترا هم میگن چون سخته عمل  من الان ...

برا شوهرمم همینجور ول کردن بدون بخیه خاک تو سرشون باز چقد من خودم سیاهدانه پودر کردم با عسل هی گذاشتم روزخم بازش تو ده روز بسته شد دکتربا تعجب  گفت عجیبه این زخم باید یه ماه تا چهل روزه بسته میشد 😏

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
کیست مویی داشتی؟بخیه چراونزدن برات؟  حتما خوب شستشو بدید تحمل کن درد داره ولی نزار گوشت اضافه ...

چون بعده عمل تازه ترشحات خارج میشه بخیه نزدن خیلی بهتره 

اره دیگه ۲ ساله درگیریم میدونم 

ولی خب دارم میمیرم

برا شوهرمم همینجور ول کردن بدون بخیه خاک تو سرشون باز چقد من خودم سیاهدانه پودر کردم با عسل هی گذاشت ...

نتیجه داد جدا؟ 

من الان شدید بازم 😩 تا استخون 

ینی قشنگ استخونم رو حس میکنم 

نتیجه داد جدا؟  من الان شدید بازم 😩 تا استخون  ینی قشنگ استخونم رو حس میکنم

آره عزیزم سیاهدانه رو پودر کن سریع با عسل مخلوط کنید نزار بمونه در معرض هوا .

این دارو برا هر جور زخم بازی خوبه جوش میخوره ونمیزاره عفونت کنه خاطرت جمع باشه امتحان کن راحت میشی 👌چقد دعام کنی 😘

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
آره عزیزم سیاهدانه رو پودر کن سریع با عسل مخلوط کنید نزار بمونه در معرض هوا . این دارو برا هر جور ز ...

بزنم یعنی؟ میترسم آخه این دفعه زخمم بغلش گوشت داره وسطش تا استخون خالیه 

بزن بخدا زود جوش میخوره ببین بعد هربار رفتن سرویس بهداشتی  با سشوار خوب خشک کن یه قاشق از همین سیاهدانه عسل بزار رو باند بزار روی زخم تا دفعه بعدی عسل طبیعیترین انتی بیوتیکه و سیاهدانه برا ضدعفونی و چرک خشک کن 

برا شوهر من یه کم بالاتراز مقعدش وسطش اندازه یه پرتقال تامسون بزرگ باز بود دل ادم ضعف میرفت نگاش میکرد دکتره دستشو مشت کرد توش میچرخوند با همین خوبشد توهم بزن نترس

برا شوهر من یه کم بالاتراز مقعدش وسطش اندازه یه پرتقال تامسون بزرگ باز بود دل ادم ضعف میرفت نگاش میک ...

😩❤

😩❤

حتی الانم از یکم اینورتر روی باسنش سرباز کرده خودم هر چند وقت بادکش میندازم روش عسل میزنم خوب میشه

حتی الانم از یکم اینورتر روی باسنش سرباز کرده خودم هر چند وقت بادکش میندازم روش عسل میزنم خوب میشه

نمی‌خوام نگرانتون کنم

منم زخمم بسته شد 

ولی ی خرده سر باز کرد 

رفتم گفتن عود کرده

دکتر نشون بدید 

البته خدانکنه