2777
2789

سلام عزیزان

شنیدم ک چله سوره احزاب واسه ازدواج خیلیا نتیجه گرفتن و حتی نوشتنش هم همینطور 

ولی چون ۱۰صفحه هست سخته میخواستم بدونم ک اگه پرینت بگیرم اشکالی داره یا بایدخودمون بنویسیم؟؟؟

و اینکه واسه یه خانم مطلقه جواب میده یا فقط واسع دخترای مجرده؟؟؟

ممنون میشم اگه پاسخگو باشید 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله جواب بده من تا الان چله رو برنداشتم و نخوندم ولی به نظرم خوندن بیشتر تاثیر داره تا نوشتنش

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

تروخدا بزارین ما مجردم ازدواج کنیم بعدشم حداقل یبار طعمش چشیدین ما مه اصلا😃😃😃😃😃 قحطیه اخه

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

‍ ✨ #ازدواج #مجدد

اگر #شوهر از دست داده اند و بخواهند #شوهر_بهتری نصیبشان بشود ،بعداز #جداشدن و یا #فوت همسراین آیه و دعا را ورد خود قرارداده و مرتب بخوانند

اِنّا لله و اِنـّا اِلَیــهِ راجِــعـون اَلـلـّهُــمَّ اَ جــِـرنـی فــی مـُصـیـبـَتـی وَ اخـلُف لی خـَـیــرا

📚دوهزار دستورالعمل مجرب

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
تروخدا بزارین ما مجردم ازدواج کنیم بعدشم حداقل یبار طعمش چشیدین ما مه اصلا😃😃😃😃😃 قحطیه اخه

میخواستم بگم دعا داری تو تاپیکت دیدم باطل کن 

#باطل السحر و جادو 

✍🏻ابطال سحروجادو با نمک

🌺🍃 بر روی یڪ مشت نمک هفت بار فاتحه و هفتاد بار آیه ی (قال موسی ماجتم بالسحر ان الله لا یصلحوا عمل المفسدین)را هفتاد بار و سوره اخلاص 70 بار وسوره ے فلق 70بار و سوره ی ناس 70بار با هفتاد صلوات خوانده و از آن نمک سه روز به شخص سحر زده بخورانی

یااااااا

#باطل_السحر قوی(بطلان)

✨این روش رو امتحان کنید. قطعا جواب میگیرید به لطف خدا✨

🌸✨آیه ۳۳ و ۳۵ سوره الرحمن که با " یا معشرالجن " شروع میشود بسیار قوی ست.✨

🍃🍂بدین ترتیب که : یک ظرف پر از  آب مقابل خود میگذارید سپس به نیت باطل السحر کلی ( اعم از بخت بند، رزق بند،  بیماریها، وچشم و نظر ) ۷۰ مرتبه فقط آیات ۳۳ و ۳۵ را میخوانید. ( آیه ۳۴ را نخوانید ) . آیه ۳۳ را خوانده سپس آیه ۳۵ را بخوانید. این میشود یک مرتبه. حالا به ظرف آب فوت کنید.✨

✨این کار را در مجموع ۷۰ مرتبه تکرار کنید و درنهایت همه از این آب بنوشید و در ۴ گوشه‌ے اتاقها و منزل و مکان کار بپاشید✨

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

اتفاقا چون ضربه روحی خوردیم جای خالیش حس میکنیم سخت تره تا کسایی ک مجردن

امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه

من همیشه واسه مجردا دعا میکنم شما هم واسه من دعا کنید ک یکی خوبش گیرم بیاد واقعا بعداز طلاق افسرده شدم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

انشاءالله جواب بده من تا الان چله رو برنداشتم و نخوندم ولی به نظرم خوندن بیشتر تاثیر داره تا نوشتنش

خیلی ممنون 

مطلقه چه صیغیه ایه؟ تو مجردی الان مجردددد

بله الان مجردم اما ب زبان عربی میشه مطلقه 

وبخاطر روشن تر کردن موضوع اینطور گفتم 

عزیزم ازدواج ازدواجه چه فرقی داره چرا خودتون رو زیر سوال میبرید

گفتم شاید واسه دخترای باکره دعای جدایی داشته باشه 

میخواستم بگم دعا داری تو تاپیکت دیدم باطل کن   #باطل السحر و جادو  ✍🏻ابطال س ...

ببخشید از کجافهمیدید دعا داره؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
ببخشید از کجافهمیدید دعا داره؟

حس کردم بختشو بستن که نمیشه ازدواج کنه رفتم تو تاپیکش بنویسم مطمئن شدم 

حس کردم بختشو بستن که نمیشه ازدواج کنه

حسی راجب من دارید؟