2777
2789

عزیزان کسی اینجا میدونه ک غزای عروس هلندی چیه ، چجوری باش رفتار کنیم ک گاز نگیره و بهمون اعتماد کنه؟ و اینکه بزارم توی خونه ازاد باشه یا همش تو قفس باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میوه

ارزن

تخمه

باید روزی حداقا ۱ ساعت بیرون باشه هرچی سنش پایین تر زودتر دستی میشه

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

ارزن غذا اصلیشه که همیشه باید در دسترسش باشه. کلا تو قفسش یه ظرف غذا و یه ظرف آب بزار همیشه. تخم کتان، گندم اینارو بخر. سنگ کلسیم بگیر(کم میخورن ولی باید بخورن) برنج و تخم مرغ و ماکارونی بدون نمک و روغن دوست دارن. سیب و خیار هم عروس من خیلی دوست داره. مخصوصا چوب سیب و بده بجوعه

برای آنهایی که تو را نفرین می‌کنند خیر و برکت بخواه و به کسی که از تو نفرت دارد محبّت کن و برای کسی که موجب رنج توست دعا کن، از این راه به آسایش و آرامش درونی خواهید رسید. خدایا شکرت

سلام عزیزم ماله ما که کلا بیرونه همش چون از وقتی جوجه بود گرفتیمش واسش قفس دیر خریدم برای همین عادت کرده همش بیرون باشه فقط وقتایی که می‌خوایم بریم مسافرت یا جای دوری با خودمون می بریمش بعضی وقتا بهش برنج میدم خیلی دوست داره ولی زیاد نه چون برنج نشاسته داره قند میگیره و سبزی بهش کاهو و تره و جعفری میدم کنجد خام بهش میدم دونه هم ارزن و تخم کتان و کافشه ترکیبی بهش میدم یعنی بری پرنده فروشی غذای مخصوص عروس هلندی دارن که همه چیز مخلوط داخلشه و سنگ نمک و سنگ کلسیم و کف دریا هم براش میخرم برای کمبود کلسیمش و نمکش رفع بشه گچ دیوار خیلی دوست داره همش میخواد گچ های کنار دیوار مارو بکنه ولی براش سمه نمیزاریم وگرنه میمیره کنار دیوار مون چندتا پلاستیک کشیدیم و اگر دیوارهای خونه کاغذ دیواری باشن چه بهتر و براش اسباب بازی هم خریدیم چوناینا حوصله شون سر می‌ره  باید با یه چیزی بازی کنن پرنده های شیطون و دوست داشتنی هستن🥰و لونه هم براش درست کردیم با کارتن و یه تیکه پارچه هم کشیدیم روش ک داخل کارتن که لونش هست تاریک بشه خوشش میاد 😅البته اینو بگم ماله ما طفلی جفت نداره حالا براش دنبال جفت میگردیم چون تنهایی خیلی سختشونه حتما باید یه جفت داشته باشن تا وقتی بچه بود مشکلی نداشتیم الان که بزرگ شده طفلی بعضی وقتها سر و صدا می‌کنه بخاطر تنهایی یا همش وابسته ی مامانم شده می‌خواد کار کنه همش رو دوشش یا سرش هست ولی اگر جفت داشت اینقدر به ما وابسته نبود اگر داخل قفس هست عروس هلندی تون پرنده فروشی ها لونه مخصوص عروس هلندی دارن میتونی براش بگیری 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
سلام عزیزم ماله ما که کلا بیرونه همش چون از وقتی جوجه بود گرفتیمش واسش قفس دیر خریدم برای همین عادت ...

ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم. فقط اینکه اسباب بازیهاش چجورین؟؟؟؟ عروس من بیکار میشه این پلاستیکای ظرف آبشو میکنه و میخوره نمیدونم چیکارش کنم... بزرگم هست و بهم عادت نداره گاز میگیره اگه بخام بدنشو ناز کنم یا بگیرمش

سلام عزیزم ماله ما که کلا بیرونه همش چون از وقتی جوجه بود گرفتیمش واسش قفس دیر خریدم برای همین عادت ...

و اینکه یه سوال دارم.. همش پرای خودشو موقع نظافت خودش میخوره..میترسم بیماری بگیره....  عادیه یا نه؟

و اینکه یه سوال دارم.. همش پرای خودشو موقع نظافت خودش میخوره..میترسم بیماری بگیره....  عادیه یا ...

عروس هلندی ما هم موقع نظافت پرهاشو تمیز می‌کنه یعنی تو دهن می‌کنه می‌کشه نه که بخوره اگر به چشم دیدید که پرهاشو واقعا قورت میده و میخوره طبیعی نیست نباید اجازه بدید ولی اگر میجوله پرهاشو تمیز میکنه مشکلی نیست 😄

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم. فقط اینکه اسباب بازیهاش چجورین؟؟؟؟ عروس من بیکار میشه این پلاستیکای ظ ...

اسباب بازی هاشون تو پرنده فروشی ها هم ک برید بگید آسباب بازی عروس هلندی میخوام بهتون میدن مثل نرده چون عروس هلندی ها خیلی به بالا و پایین رفتن علاقه دارن یجورایی بهشون میگن کوهنورد😅 و ما برای عروس هلندی مون یه کارتن کوچیک گذاشتیم بعنوان لونه ش یه پارچه هم انداختیم روش و هراز چندگاهی می‌ره داخلش و کارتن هارو شروع می‌کنه به کندن کلا عروس هلندی ها مثل خرگوش و موش به جویدن چوب و کاغذ و گچ خیلی علاقه دارن ولی نباید بهش اجازه بدی گچ بخوره به هیچ عنوان سمه براشون وقتی می‌ره تو لونه ش یه چندتا کاغذ هم تیکه میکنیم میندازیم تو لونه ش باهاش بازی می‌کنه و میندازه بالا و پایین جیک جیک می‌کنه 😄و هفته ای دوبار مولتی ویتامین خارجی به اندازه پنج تا قطره میریزیم داخل ابخوریش که بدنش ضعیف نش پرهاش بریزه و ذغال پرنده هم براش خریدیم و با دونه هاش قاطی کردیم که وقتی دونه میخوره اونم بتونه با همون دونه هاش بخوره البته ماله ما چون آزاده تو خونه یه سفره یکبار مصرف انداختیم براش ظرف ابخوریش و دونه هاش و سنگ کلسیم و نمکش هم ریختیم داخل یه جعبه شیرینی گذاشتیم رو سفره یکبار مصرف تا بیاد بخوره یه قابلمه کوچیک اسباب بازی هم داره بعضی وقتا برنج براش میریزم داخلش میخوره فلز ها براشون مثل سم میمونه مثل سرب و روی و آلومینیوم و..باعث مسمومیت شون میشه و اینکه نزار ظرف ابخوریش که پلاستیکی هست رو بکنه و بخوره !! دقت کنید ببینید می‌کنه و میخوره یا فقط مرض کندن داره 

اسباب بازی هاشون تو پرنده فروشی ها هم ک برید بگید آسباب بازی عروس هلندی میخوام بهتون میدن مثل نرده چ ...

چون عروس هلندی ما کاغذ و کارتن هارو فقط می‌کنه و میندازه مرض کندن داره فقط 😅ولی گچ و فلز میخوره