2777
2789
عنوان

چطوری از اداره پست شکایت کنم

582 بازدید | 6 پست

سه ماه پیش کارت سوخت ثبت نام کردم اشتباهی اداره پست بسته رو برده شهر دیگه الان ۲۱ روز پیگیری کردم که بسته رو برگردونین گفتن باجه معطله هستن باید هزینه پرداخت کنین تا برگشت مجدد بزنیم براتون هزینه واریز کردم گفتن دیگه می‌فرستیم براتون هر روز هم به رئیس اداره پست اون شهر تماس میگیرم جواب درستی نمیده  کد رهگیری وارد کردم نوشته امروز ساعت ۱۱ تحویل گیرنده شده توی همون شهر چکار کنم چطوری شکایت رئیس رو بزنم

شکایت هیچ فایده ای نداره🫠من۸۰پول تلفن شد چون آقای پستچی بی مسئولیت الکی میزد ک گیرنده(ینی من)خونه نبودم

آخرم بعد بیست روز بسته ی پاره رو آورد لباسی ک توش بود هم کلی خاکی بود

اداره پست خیلیییی بی مسئولیته

چی بگم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکایت هیچ فایده ای نداره🫠من۸۰پول تلفن شد چون آقای پستچی بی مسئولیت الکی میزد ک گیرنده(ینی من)خونه ن ...

ما بلوچستانیم بنزین آزاد میزنیم تا الان پنج شش میلیون فقط پول بنزین آزاد دادم بدون کارت سوخت بنزین نمیدن 

اونجا که کد رهگیری رو وارد میکنی، زیر همون صفحه یه گزینه رسیدگی به شکایات داره. از اونجا شکایت کن، رسیدگی میکنن. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ممنون عزیزم 

خواهش می کنم

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد