2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر ببر خونه سوپرایز شن دیگه بعد یه مدت خودشون عادت میکنن😐

این به ذهنم رسیده  بود

ولی چند تا  مشکل هست

یکی  اینکه نمیدونم از کجا بخرم

یکی اینکه شک دارم  که بهش عادت کنن

و اینم بگم که  اطلاعاتم درباره سگ ها زیاده

این به ذهنم رسیده  بود ولی چند تا  مشکل هست یکی  اینکه نمیدونم از کجا بخرم یکی ...

نه عادت میکنن مطمئن باش بزارش تو اتاق خودت یا پارک واسش بگیر تا بزرگتر شه از پت شاپ مطمئن بخر

ببین خاله منم خیلی سگ دوست داشت البته متاهله بعد وقتی خرید هر وقت میاوردش خونه مامانبزرگم بابابزرگم میگفت نیارش من نماز میخونم اینجا دستشویی میکنه خونه نجس میشه ولی به جایی رسید که خود بابابزرگم دیگه عادت کرد بغلش میکرد دوسش داشت با اینکه حالا خالم خودش متاهله سگ تو خونه خودشه

🤍
نه عادت میکنن مطمئن باش بزارش تو اتاق خودت یا پارک واسش بگیر تا بزرگتر شه از پت شاپ مطمئن بخر ببین ...

حیورونیوز چیزی داشتی؟

سگ دوست داری؟

من خودم حیوون داشتم ولی با سگ خیلی مشکل دارن