من پدرم خیلی لاغر شده خیلیییی شدید ی مدت دل درد بودن الان دل درد نیست ولی چون لاغر شده خیلی غصه میخورد چکاپ رفت گفتم خون مخفی در مدفوع داره گوگل میزنم چیزای بدی میاره حالم خوب نیست....
برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یه مدت ۱۰ سال پیش بیمارستان بستری شد گوگل سرچمیزنم میاره سرطان دور از جونش خیلی استرس گرفتم
خواهرزاده ی من پارسال اینطوری شد
دکتر گف عفونته
دارو داد خوب شد
برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند
بخدا ۴ ساله مریضه همه جا بردیم هیچکس نمیفهمید دوستش گف برو چکاپ کامل حالا میگن اینجوری شده ... ...
کولونسکوپی شده؟
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
قبلا شد التهاب روده تشخیص دادن ۲ سال پیش کولونوسکوپی شد و آندوسکوپی پولیپ هم داشت الان ...
کدوم شهر هستید
خب باز بایذ برید پیش متخصص
مشهد هستم دنبال دکتر قبلی هستیم برای گرفتن نوبت انشالله هفته دیگه میریم دکتر دعا کنید هیچی نبا ...
اها
گفتم اگه همشهری باشیم دکتر معرفی کنم که نیستیم
شب ۱۰۰ صلوات میفرستم 💚💚💚💚💚
تا میتونی چهارقل بخون ، همشهری اقا هم که هستی برو حرم بسپر به خودش