2777
2789
عنوان

شپش

264 بازدید | 14 پست

سلام دخترم شپش گرفت خرداد اما الان خوب شده امروز رشک دیدم ولی مثل قبل نبود فرق داشت هم مث پوست بود هم رنگش فرق داشت هم سفت نبود یعنی ممکنه. شپش مونده باشه شونه هم زدم با شونه مخصوص ولی چیزی نبود 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
۱درمان ادامه بدم
5
50%
خوب شده
0
0%
رشک پوچ
5
50%
نه اونا مردن  تخمای خالی هستن  اگه میتونی جدا کن ولی چیزه خاصی نیس  

میترسم بخدا پدرش درومد ۳روزه خوب شد اما امروز ترسیدم زخم های سرش هم خوب نشده زخم ها خارش داره میدونی چکار کنم خوب بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه وقت بزار تو نور تمام تار موهاش رو ببین

یدونه مونده باشه باز روز از نو

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
یه وقت بزار تو نور تمام تار موهاش رو ببین یدونه مونده باشه باز روز از نو

همرو گشتم شونه زدم هیچی نبود خارش هم نداره قبلا همه شپش های چ بالغ و کوچیک همش شد ۲۰تا الان ۲ماه گذشته خارش نداره زخم گردنش هم خوب شده نمیدونم این چی بود ک دیدم میرم سرکه میگیرم بزنم تو شامپوش یا شامپو بگیرم خیالم راحت بشه 

همرو گشتم شونه زدم هیچی نبود خارش هم نداره قبلا همه شپش های چ بالغ و کوچیک همش شد ۲۰تا الان ۲ماه گذش ...

دقیق باید ببینی

ما یه بار گرفتار شدیم دقیقا وقتی فکر می‌کردیم خلاص شدیم باز یکی پیداش میشد  

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
دقیق باید ببینی ما یه بار گرفتار شدیم دقیقا وقتی فکر می‌کردیم خلاص شدیم باز یکی پیداش میشد &nb ...

نمیدونم بخدا اعصابش بهم ریخته میگ بریم از کف بزنم راحت بشم ولی هرچی نگا میکنم نیست میگم سرت میخاره میگ ن میگم دستتو میذاری چیزی می‌کنه گف ن گفتم کنار گوشت میخاره گفت ن گردنش قبلا همه کنده بودن اما الان هیچ اثری نی بازم شونه کرد الان میگ مامان نداره پس این چی بود اخه یدونه فقط پس چرا قبلا پر بود 🤦🏻‍♀️عصر برم شامپو بگیرم حالا ببینم چ میشه این مدتم یدونه ندیدم 

نمیدونم بخدا اعصابش بهم ریخته میگ بریم از کف بزنم راحت بشم ولی هرچی نگا میکنم نیست میگم سرت میخاره م ...

با شونه اصلا جدا نمیشه 

بنظرم یه بار شامپو لیندان یا هگور بزن براش